USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

У Луцьку визначили найкращих хокеїстів. ФОТО*

4 Лютого 2013 12:13
Переможцями чемпіонату Волині з хокею став ХК «Луцьк».
Змагання відбулися за підтримки Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», кандидата в депутати Волинської облради від «УДАРу» Олександра Лазорка, за сприяння Федерації хокею Волинської області та Управління сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА на ковзанці «Снігова королева» у Луцьку 3 лютого.

Участь у чемпіонаті взяли 4 волинські команди, учасниками яких стали як чоловіки, так і підлітки. Найстаршим виявився 51-річний воротар однієї із команд, а наймолодшими – юнаки 1998 року народження.

Так, переможцями змагань стали хокеїсти з команди «Луцьк». «Срібло» виборола команда «Волинь», а третє місце дісталося гравцям хокейного клубу «Спарта».
Оскільки турнір відбувався за підтримки партії «УДАР», трійку лідерів змагань нагородили, Голова виконкому, заступник голови волинського представництва «УДАРу» Ігор Алєксєєв і кандидат в депутати Волинської облради від Партії «УДАР» Олександр Лазорко.

Аби на Волині з’явився власний чемпіонат, працювали досить довго. Так, Олександр Лазорко розповів, що існування таких змагань на Волині є чудовим результатом зусиль багатьох небайдужих людей, серед яких і народний депутат, Голова ВОО ПП «УДАР Віталія Кличка», Голова Федерації хокею Волинської області Юрій Савчук. «Я вдячний організаторам турніру, із задоволенням долучився до спонсорства. Думаю, що ми будемо продовжувати його розвивати», - висловився Олександр Лазорко.

Окрім того, він зазначив, що можна подумати і над модернізацією ковзанки «Сінгова королева», де відбулися змагання. Мовляв, тут цілком можливо розмістити баскетбольну арену з трибунами мінімум на 1 тисячу глядачів. «А це величезне майбутнє для розвитку спорту в Луцьку», - додав Олександр Лазорко.

За словами заступника голови Федерації хокею Волинської області Андрія Вершецького, волинські підлітки мають усі шанси «зробити» професійну кар’єру у хокеї. Так, одного з вихованців клубу «Спарта» забрали навчатися в Академію хокею у Києві. Ще двоє волинян грають у дитячій команді хокейного клубу «Сокіл», а один навіть займається цим видом спорту в Канаді.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Павлик Марозафф Показати IP 4 Лютого 2013 12:28
Нууу - понеслась предвыборка!:)))
зе бест до Павлик Марозафф Показати IP 4 Лютого 2013 13:18
100 пудофф!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus