USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку волиняни билися з львів'янами. ФОТО

25 Серпня 2012 11:49
У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат з боксу на кубок міського голови обласного центру. 50 спортсменів зі Львова, Луцька, Володимира-Волинського, Ковеля, Любешівського та Горохівського районів змагалися за перемогу в турнірі.

Спортивні змагання відбулися 24 серпня в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Участь в турнірі взяли хлопці та дівчата віком від 10 до 18 років. Спортсмени боролися за перемогу в різних вагових категоріях: від 34 кілограм до 80.

Загальна кількість учасників - 50 осіб.

Боксерів привітали перший заступник міського голови Святослав Кравчук, олімпійка Надія Боровська та президент обласної федерації боксу Геннадій Вайнер. Вони бажали спортсменам здобувати найкращі результати і не забувати про олімпійський принцип: головне - не перемога, а участь.



Цікавішим турнір зробило те, що більшість пар були з боксерів, які представляли Волинь та Львів. Зрозуміло, що вболівальники найгучніше підтримували місцевих спортсменів, тому гостям довелося битися в складних умовах.

Перші поєдинки лише підтвердили, що лучани з боксерського клубу «Золота рукавичка» - фаворити змагань.

Саме вони й святкували перемогу в чемпіонаті. «Срібло» - у гостей зі Львова, а третє місце посіла команда з Володимира-Волинського.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вболівальник Показати IP 25 Серпня 2012 21:21
Змагання були класні, особливо коли бились важковаговики
гість Показати IP 26 Серпня 2012 09:55
Судили не справедливо.Серед Львів"ян були переможці ,яких не відзначили судді,але визнав натовп.Головне щоб люди визнавали,а "підсуджують"навіть на олімпійських іграх.
корж вболівальнику Показати IP 26 Серпня 2012 18:37
Да змагання були класні, але саме кльово було, коли дівчата ходили по рингу
Сєрий Показати IP 27 Серпня 2012 12:44
Телефон дівчини можите достати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus