USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку відкриють нову школу

28 Квітня 2012 15:33
В обласному центрі Волині, в 55-тому мікрорайоні, незабаром привітно відкриє свої двері для малюків новенький дитячий садочок.

На якій стадії будівництво і що планується робити далі, обговорювали 28 квітня під час виїзної наради, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Нагадаємо, що капсулу під будівництво нового садочка та школи з басейном й великим спортивним залом заклали ще у 2011 році. Натомість зараз планують добудувати частинку, де навчатимуться малюки. Дитячий садочок розрахований на 200 місць й уже зараз буде формуватись педагогічний колектив, адже, скоріш за все, діти підуть у нього вже цього року.

Сьогодні на будівництво завітали голова Волинської ОДА Борис Клімчук та народний депутат України Ігор Палиця.

«Ви знаєте, що ми одна з небагатьох областей, які отримали 73 мільйони додаткової державної дотації, - зауважив губернатор та розповів про те, що попросив нардепа «походити і потопати» по київських кабінетах, аби можна було знайти фінансування на добудову навчального комплексу. За словами голови ОДА, тут молодий мікрорайон, до того ж густонаселений, тож, відповідно, потребує й нового садочка, і школи.

«Двадцять п’ять мільйонів – це його заслуга. Не Клімчука», - заявив голова ОДА. «Коли ми не ділимось на ваших, наших, німців – у нас все получається», - переконаний він. Наразі залишається знайти ще 64 мільйони гривень, аби завершити усі роботи, що заплановані.

Ігор Палиця додав, що тут треба й дякувати Борису Клімчука за його напор, за те, що не дає нікому спокійно жити, а заставляє кудись ходити і щось робити. «Сподіваюсь, що діточкам, які будуть тут навчатись, подобатиметься, а ми будемо ними гордитись», - висловив сподівання нардеп.

Натомість голова облдержадміністрації зауважив, що таких депутатів, як Ігор Палиця, наразі «раз, два і абчолся». Він назвав ще Григорія Смітюха, який активно ходить та лобіює інтереси Волині, Катерину Ващук й Адама Мартинюка. Очільник краю висловив задоволення тим, що держава повернулась до мажоритарної системи виборів, адже тут якраз є особистий контроль депутата за свої округи.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 28 Квітня 2012 15:44
Палиця входить у десятку найбільших прогульщиків серед депутатів у ВР. Народні гроші використовують для ОСОБИСТОГО піару.
Тарас до лучанка Показати IP 28 Квітня 2012 22:33
Ну і що, це когось зараз хвилює? проголосують, він ж бо гречки насипе...
лучанин Показати IP 28 Квітня 2012 19:29
А толку що "інші" постійно в Раді і тількі бла-бла-бла, а обранцям в області ні спекотно ні холодно від їх діяльності! :)
Лучанка Показати IP 28 Квітня 2012 23:57
Мамо! А нас хвалять! Хто, доню? Ви мене, а я Вас!
лучанин Показати IP 30 Квітня 2012 13:57
Якщо прогуляв то по ділу.Хватить товкти воду вступі - пора ,як Палиця, більше діл!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus