USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку відбудеться розпродаж одягу

20 Вересня 2012 17:29
Лучани зможуть подарувати, обміняти або купити одяг на великому розпродажі.

Про це повідомляють організатори.

Розпродаж відбудеться 30 вересня о 10:00 у приміщенні фотостудії «LOFT Studio», що знаходиться на вулиці Рівненській, 44. Ідея збуту старих речей належить саме їй.

Фотографи вирішили продати одяг, який неодноразово використовували в зйомках. А також запропонували долучитись до ярмарку усім охочим, які хотіли б продати, віддати або обміняти свій одяг.

Аби взяти участь у продажу, необхідно надіслати запит у соціальній мережі «Вконтакті» або зателефонувати у фотосалон за номером телефону: +38 099 322 71 82.

Цiни на свої речі організатори пропонують встановлювати самим же «продавцям». Головною умовою є їхня помірність – одяг не повинен бути дорожчим, ніж у секонд-хендах. Орієнтовна вартість одного товару - 10-15 гривень.

Фотостудія наголошує на некомерційності заходу. Виручені від розпродажу кошти підуть на розвиток студії та закупівлю нового обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
інна Показати IP 21 Вересня 2012 08:22
Хороша ідея. Аби ще мету якусь більш благородну додали (допомога конкретній дитині тощо), було б взагалі супер!
Лучанка Показати IP 21 Вересня 2012 17:03
Можливо хтось знає куди можна віддати дитячі речі, а то діти виросли, а одежа залишилась?
Лучанці Показати IP 21 Вересня 2012 19:27
Спробуйте у будинок дитини на вул. Б.Хмельницького, потім -Ківерцівський дитбудинок "Сонечко", школу-інтернат у Крупі, у Голобах, Рожищенський притулок для неповнолітніх (пишу від маленького віку до підліткового в хронолічному порядку). По-моєму, ще в Липлянах інтернат є. Або просто нужденним сусідським дітям. Якщо у вас таких нема, обов"язково є у знайомих. Попитайте.
LOFT studio Показати IP 25 Вересня 2012 11:30
ДО Інни, ми не ставимо за ціль отримати СТІЛЬКИ прибутків від розпродажу, щоб витратити їх на благодійність!! Основна мета дійства- позбутися непотрібного одягу тобто, продати його за пару гривень, обміняти або подарувати!!! Все що залишиться віднесемо в Центр соцiальних служб сiмi та молодi, якi допомагають людям та сiмям, якi потрапили в важку життэву ситуацiю та малозабезпеченим сiмям!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus