USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Луцьку танцюють 5-річні дітлахи. ФОТО

3 Березня 2013 12:15
Міжнародний чемпіонат східного танцю «Схід-Захід» під егідою ліги професіоналів Росії триває наразі у Луцьку.

Як розповіла «Відомостям» організатор заходу Анна Петрова, конкурс східного танцю у Луцьку вже проходить втретє. Однак цьогоріч він набрав ширших масштабів, адже прибули гості із Білорусі, Німеччини, Польщі та США. Крім того, у журі конкурсу – такі зірки світового масштабу, як Аїда Богомолова, Олексій Рябошапка та Дар’я Міцкевич.

«У нас розширена програма, вчора відбулася вечірка-знайомство, де зібралися всі учасники та зірки чемпіонату. Сьогодні чемпіонат, де виступають як діти, так і дорослі. До речі, сьогодні вперше у Луцьку буде представлено чоловічу категорію. Змагатимуться учасники у різних танцювальних напрямках - від класичного танцю до фольклорного та шоу белідансу. Є категорія фьюжн, категорія табла-соло, коли танець виконується лише під музику барабанів. Звичайно, змагаються всі вікові категорії - зовсім маленькі діти від 5-6 років, юніори, ювенали, молодь, дорослі і сеньйори. Завтра весь день наші зіркові судді проводитимуть майстер-класи для тих, хто хоче підвищити свій танцювальний рівень», - зауважила організатор.

Щодо наймолодших учасників, то цього разу найбільше нагород повезуть додому Наталя Перогова (6 років) та Мілена Лук’янчекова (7, 5 роки) із Севастополя. Дівчатка танцювали по 8 танців і майже за всі свої виступи отримали відзнаки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus