USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку сміття вивезуть, якщо погода дозволить

24 Грудня 2012 18:39
Луцькі комунальники повинні завершити вивіз сміття до кінця цього тижня. Утім, на заваді можуть стати погодні умови.
Про це заявив директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич під час постійної депутатської комісії Луцькради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 24 грудня.
За словами Кузьмича, за останній тиждень на телефонну лінію служби оперативного реагування міськвиконкому «15-80» надходило дуже багато дзвінків від громадян щодо несвоєчасного вивозу сміття. Однак, він зазначив, що ускладнення цієї процедури пов’язане із неможливістю під’їзних шляхів до місць розташування контейнерів зі сміттям через складні погодні умови.
Він розповів, що у неділю та понеділок, 16 та 17 грудня, сміття не вивозили взагалі. А вже у четвер працівники «Луцькспецкомунтранс» почали працювати «на повну силу». Але через те, що сніжні замети ускладнювали доступ до контейнерів, вивіз сміття займав довший період часу.
Окрім того, з його слів, складнощі виникали через припарковані у дворах машини, які практично унеможливлювали під’їзд автомобілів підприємства до сміттєвих контейнерів. «Але можна сказати, що на сьогоднішній день ми вийшли на нормальний графік», ‒ зазначив Валерій Кузьмич.
«Я думаю, що ще пару днів і ми вийдемо на нуль», ‒ додав комунальник. Мовляв, цьому сприятиме і прогнозоване до кінця цього тижня потепління.
«Не відомо, що воно дасть, бо той сніг почне танути. Не виключено, що воно ще буде гірше», ‒ зауважив він.
Загалом же щодо ситуації на підприємстві, Кузьмич зазначив, що не вистачає ще одного грейдера, двох сміттєвозів та 360 контейнерів.
Щодо останнього, член комісії Рустам Дячук порадив директору «Луцькспецкомунтрансу» подати на розгляд комісії фінансовий план розвитку підприємства на 2013 рік, де і вказати необхідність забезпечення комунальників транспортом. Цю пропозицію підтримали й інші члени комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Всезнайко Показати IP 24 Грудня 2012 19:17
Хай не свистить, вже давно є доїзд і можна сміття вивезти...
Юрік Показати IP 24 Грудня 2012 20:16
+3 в Луцьку, вивозьте ледарі!
не_EXPERT Показати IP 25 Грудня 2012 00:57
Ви сміття не вивозьте - прикидайте снігом і все буде в порядку. (поки не почне танути)
Лучанин Показати IP 25 Грудня 2012 12:29
Почнемо з питання чтому в Луцьку не прибирають сніг? Немає грошей? А чому в бюджеті не передбачили на це гроші? Чому ЖЕКи в дворах не розчищають сніг? Чому сніг взагалі не вивозять? А цим, часом, не комунальники теж займаються? І, між іншим, жодної відповіді на це почути неможливо. Самі собі не хочуть зробити умови! В мене в дворі проїхати можна з понеділка, а сміття вивозять через день.
Лучанин Показати IP 25 Грудня 2012 14:15
Жеки стягують плату з мешканців, і не малу. В розрахунок плати враховано прибирання прибудинкової території протягом року, вивіз твердих побутових відходів. Жеки прибирайте сніг, «Луцькспецкомунтранс» нехай вивозить сміття. Кожен повинен виконувати свої повноваження вчасно і повній мірі, саме тоді не будуть виникати такі казуси. ДО СЛОВА БІЛЯ БУДИНКУ 2 ПО ВУЛИЦІ СУХОМЛИНСЬКОГО СМІТТЯ ВЖЕ НЕВИВОЗЯТЬ ДЕКІЛЬКА ДНІВ. Один контейнер а біля нього вже зібралось на 3. З кого спитати за антисанітарію?
dihbkjapyz Показати IP 18 Січня 2013 02:08
IcIsZ5 kiwrhdzjuebe, [url=http://pwfcvghkodkt.com/]pwfcvghkodkt[/url], [link=http://ixitiepcfvwm.com/]ixitiepcfvwm[/link], http://uyrmgaavnmbu.com/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus