USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку привітали працівників соціальної сфери. ФОТО

31 Жовтня 2012 16:32
Урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери відбулися сьогодні у Палаці культури Луцька.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Сьогодні, 31 жовтня, у Палаці культури Луцька відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. На святкування прийшли заступник голови облдержадміністрації Сергій Ющак, голова обласної ради Володимир Войтович та перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Посадовці привітали винуватців свята та нагородили їх почесними грамотами та подяками.

За словами Святослава Кравчука, не всі професії мають таку пошану від держави, як соціальні працівники, мовляв, саме вони покликані виправляти помилки, які зробили інші. Чиновник переконаний, що добро стало сенсом їхнього життя, і побажав їм здоров’я, Божої охорони і вдячності від тих, кому вони допомагають.

Святкування продовжилося концертом художніх колективів області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пьотр Показати IP 31 Жовтня 2012 17:31
О!А де ж це Ігор Петрович?Не привітав,не навчив жити,не нагородив,не подарував...Треба було День працівника соціальної сфери святкувати тижнів два раніше!
Соціальний жилець Показати IP 31 Жовтня 2012 22:08
Точно, а де Палиця? Кравчук всюди ходив за ним, а тут його немеє... Як приємно буде п"ять років відпочити у ВР, знаючи що все давно оплачено...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus