USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку перевізник відмовився від маршруту

20 Жовтня 2012 11:26
Перевізник, що обслуговує маршрут №20 «Дружби Народів – Гаразджа», відмовився надавати свої послуги.

Про це повідомив виконувач обов’язків начальника управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Олександр Середа під час засідання Луцького міськвиконкому 19 жовтня.

За словами Середи, після 22 жовтня 2012 року перевізник припиняє працювати на маршруті №20. Від власників автобусів до міськради уже надійшла відповідна заява про розірвання договору оренди.

Бажання припинити виконання угоди перевізники пояснюють різким зменшенням пасажиропотоку на маршруті №20 «Дружби Народів – Гаразджа».

Однак, Середа зазначив, що з перевізником домовилися про те, що він, згідно з умовами договору, буде працювати ще 10 днів після розірвання угоди. «Для того, щоб другого перевізника знайти на даний маршрут до проведення конкурсу», - додав посадовець.

Тож, після нетривалого обговорення, члени міськвиконкому ухвалили рішення про розірвання договору із перевізником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Кардан Показати IP 21 Жовтня 2012 05:01
20-ку віддати ЛПЕ та спрямувати з ЛПЗ на Кічкарівку через Драмтеатр!
Вінстон Показати IP 21 Жовтня 2012 08:02
Шо б?:%;я? Мало народу? Та зайти в марш. №20 це нереально!!!!!!!!Нехай краще марщ. таксі добавить і людям буде добре і бистріше бабла скосить. Доводилось часто користуватися цим маршрутом і я скажу, що жодного разу не присів на стілесь, народу як шпротів у банці!
Свєта Показати IP 22 Жовтня 2012 10:17
Людей мало? правильно закінчилось літо, накосили грошей бо на вихідних були аншлаги на Гаразджанських ставках, маршрутки їздили кожні 20 хв. і були забиті ще з ГПЗ - отак було добре.А осінь і зима - вже не те...вже "людей мало", купальний сезон закінчився, хоча людей вистачає на той маршрут, це в першу чергу жителі, і дачники, і просто відпочиваючі які приїжджають туди на вихідних. І ця проблема виникає щороку, як літом - маршрути є, а тільки осінь-зима - то люди добрі ходіть пішком 3-4 кілометра до траси бо ж там трійка "їздить у Гаразджу". Виграли тендер, уклали договір то будьте добрі виконуйте його, а не зібрали урожай і гайда на інші поля!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus