USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Луцьку незаконні гаражі незабаром знесуть?

19 Лютого 2013 18:21
Металеві гаражі, встановлені незаконним шляхом, можуть незабаром зникнути з дворів багатоповерхівок.

Керівництво комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» пропонує депутатам Луцької міської ради надати дозвіл на тимчасову експлуатацію металевих гаражів на прибудинкових територіях багатоповерхівок. Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації представницького органу міста.

Заступник директора та депутат Луцької міської ради КП «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас запропонував проект рішення, згідно з яким підприємство отримувало б право на знесення незаконно встановлених металевих гаражів та «черепашок» у дворах багатоповерхівок.

«У нас в місті згідно з офіційною інформацією більше 900 металевих гаражів. Серед яких лише 10% мають необхідні дозвільні документи. Якщо ж їх порахувати власноруч, то я впевнений гаражів буде до 2 тисяч. У той час як тільки дві категорії громадян мають право на встановлення цих гаражів - це інваліди та інваліди війни, а таких у місті лише 260».

Також Тарас Бас зазначив, що якщо взяти гроші за оренду землі з власників цих 900 металевих гаражів, то бюджет Луцька поповниться щонайменше на 1 мільйон гривень.

Утім депутати постійної комісії з питань комунального майна та приватизації не підтримали цю пропозицію колеги. Зауваживши, що КП «АвтоПаркСервіс» нехай наведе лад на території тій, яка у них є. А ось члени постійної комісії з питань освіти, науки, культури, мови підтримали ідею боротьби з металевими гаражами біля багатоповерхівок.

Тож це питання обіцяє бути «гарячим» на наступній сесії Луцької міської ради, - вважають деякі депутати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
авторитет Показати IP 19 Лютого 2013 19:12
Нічого у вас не вийде. Гаражи це прикраса міста і трогати не можна.
Иосиф Виссарионович Показати IP 19 Лютого 2013 21:28
А что думает по этому поводу товарищ Казмирук?
Лучанин Показати IP 20 Лютого 2013 00:22
Якби власниками гаражів були хтось з посадовців, то їх би узаконили, а простому люду треба знести - не маєте можливості купити дорогий гараж за великі гроші, то немайте взагалі нічого! А ви ще на вибори йти не хочете. Якщо в вас ще щось залишилось - не забудьте їх обрати знову!
ххх Показати IP 20 Лютого 2013 08:59
а той парксервіс вже всі проблеми із стоянками повирішував,що береться за гаражі? То може зробимо всю прибудинкову територію одним КП ЛУЦЬКГАРАЖ і буде бюжет наповнюватись? ПР***дурки.
Читака до ххх Показати IP 20 Лютого 2013 15:10
Ти Х.. !!! Розберись про що говориться, а тоді тявкай!
Олесько Показати IP 20 Лютого 2013 09:22
Треба виділити гроші на будівництво підземних паркінгів біля будинків, тоді люди не будуть ставити залізо.
Іван до Олесько Показати IP 11 Червня 2014 16:02
та нехай ставлять своє залізо, тільки на колесах, а не стаціонарне! Чому більшість мешканців автовласників мають страждати із-за декількох хитрозроблених, не можучи припаркувати своє авто біля під"їзду, бо місце зайняте чиєюсь черепашкою! У всіх рівні права, тож давайте поважати одне одного!
Читака Показати IP 20 Лютого 2013 15:23
Він сам себе образив ХХХ = Х.. Нічого особистого.
Андрій Показати IP 11 Червня 2014 15:56
я рахую, що всі гаражі та "черепашки" потрібно забрати з дворів багатоповерхівок. Чому одні можуть їх ставити, зайнявши місце і користуватися роками, а інші цього не можуть зробити, і навіть припаркувати авто біля свого під"їзду на декілька годин, бо все зайнято чиїмись "черепахами". Багато в кого є автомобілі, але не кожний ставить "черепахи". Двір належить всім мешканцям будинку, а не окремим, тому для всіх рівні умови мають бути!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus