USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку буде ще один конкурс GPS для маршруток?

8 Жовтня 2012 17:39
Підприємці, які займаються перевезенням пасажирів у Луцьку, пропонують провести конкурс для визначення підприємства, яке постачатиме їм системи GPS-моніторингу.

Про це йшлося 8 жовтня під час зустрічі міських чиновників з перевізниками та громадськими діячами.

Заступник міського голови Василь Байцим розповів присутнім, що виконавчий комітет міськради вирішив провести конкурси на кількох маршрутах задля визначення перевізників, які їх обслуговуватимуть. Однак, з його слів, виникла необхідність внести певні зміни в стандартних договорах, які підписують з переможцями конкурсів.

Пропозиції від перевізників озвучив директор АТП № 1 Олександр Шаміс. Зокрема він зауважив, що необхідно зорганізувати конкурс, за результатами якого визначити підприємство, яке постачатиме системи GPS-моніторингу. Мовляв, бізнесмени-перевізники платять за устаткування і вони мають самостійно визначати установу-постачальника.

Така ідея викликала сумніви у директора підприємства «Візор» Степана Чухрія, який висловив думку, що перевізники таким чином зможуть подавати неправдиву інформацію про рух транспортних засобів маршрутом.

Натомість перевізники переконували, що підготовка подібних звітів - фактично автоматична робота, яка не допускає людського втручання. Тому про можливість подання неправдивої статистики не йдеться.

Зрештою на пропозицію Байцима цю ініціативу Шаміса вирішили розглянути іншим разом.

Нагадаємо, ще в 2010 році мерія провела тендер, за результатами якого луцькі маршрутки системами GPS мало обладнати підприємство «Візор». Однак підприємці неодноразово висловлювали незадоволення вартістю пропонованого обладнання.

Зрештою проблему не вирішено й до сьогодні. Так, у квітні лише 100 з 250 маршруток мали GPS, попри погрози мерії розірвати договори з бізнесменами-відмовниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пасажир Показати IP 8 Жовтня 2012 18:43
Як реально ЗАДОВБАЛА Міська рада зі своєю GPS-манічкою. Людей возять гірше від скотини, а мудрагель Байцим не знає на чому ще бабла скосити. ВІЗОР вирішив заробити всі гроші в один день, а люди тепер не дурні і рахувати вміють!
GPS Показати IP 8 Жовтня 2012 19:26
А яка гарантія що перевізники не "домовляться" з директором П "Візор" щоб подавати неправдиву інформацію? І взагалі це не підприємство, а рівень його обслуговування хоче бажати кращого.
наталія Показати IP 8 Жовтня 2012 20:28
Оцей Візор і Чухрій вже мене достало, не можу діждатись коли закінчиться договір з цією конторкою Аферисти, все построєнно на брехні.
Я Показати IP 9 Жовтня 2012 10:03
Це перевізники не бажають нормально надавати послуги і нехочуть встановлюти GPS для контролю за їх роботою. GPS навігація дозволить контролювати графік руху маршруток, а наразі їздять як хочуть - в 9 вечора маршрутки не дочекашєся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus