USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку боротимуться з рекламним «смітником». ВІДЕО

29 Серпня 2012 12:33
Круглий стіл щодо рекламних проблем організовують громадські активісти Луцька. Вони переконані, що місто не повинне бути засмічене рекламою, адже це створює не лише інформаційний шум, а й погіршує благоустрій.

Про це йдеться в сюжеті ВОДТРК.

Громадські активісти хочуть подолати рекламний смітнику Луцьку. Незаконне розміщення оголошень та агітаційних матеріалів усюди, де їх можна причепити в рази збільшилося в період передвиборчої кампанії.

Згідно зі статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», за розміщення реклами у не відведених для цього місцях необхідно сплатити штраф громадянами від 340 до 850 гривень, посадовцям та підприємцям ‒ понад 1 тисячу гривень. Додатково правопорушник сплачує і за завдані збитки благоустрою міста. Саме із політичною рекламою, кажуть, найбільше клопотів.

«Самі розумієте, часто, коли приходимо в офіс тієї чи іншої політичної команди, вони кажуть: «Це провокація. Це не ми клеїли. Це наші ‒ конкуренти. І, не зловивши на гарячому, довести дуже важко. Бо відразу приходять юристи. Мовляв, ви замовлення чиєсь виконуєте. Є свої складнощі», ‒ коментує ситуацію Вадим Міщук, заступник начальника муніципальної дружини Луцька.

Така проблема є не лише в Луцьку, а й в багатьох інших містах України. Хоча, в деяких вдалося подолати засмічення незаконною рекламою: комунальники щодня її зривають. Відповідно, і втрачається сенс розміщення у невстановлених місцях.
4 вересня громадські активісти планують обговорити цю проблему за круглим столом з представниками влади, зацікавленими особами та не байдужими лучанами, щоб вирішити її. Закликають у європейському місті не забувати про культуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аналітик Показати IP 29 Серпня 2012 16:06
Особисто я переконаний що це одна партія хоче задушити інші партії
Лучанка Показати IP 30 Серпня 2012 08:39
Ця реклама вже всім остогидла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus