USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку - новий дитячий майданчик. ФОТОРЕПОРТАЖ

11 Вересня 2013 13:26
У дворі будинків 1-3а на вулиці Бенделіані у Луцьку відкрили новий дитячий майданчик, - інформує Волинська правда.

Майданчик забезпечили травмобезпечним ігровим устаткування: пісочницями, гірками, гойдалками та каруселями. Це не лише відпочинок для дітей, а й окраса двору, - кажуть мешканці.

Загалом ігровий майданчик складається із 7 ігрових елементів та металевої огорожі території із вхідною аркою.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанка Показати IP 11 Вересня 2013 13:38
Була там гуляла з донькою, дійсно дуже гарний майданчик.Тільки каміння під ногами, діти падають і боляче б"ються.
SVV Показати IP 11 Вересня 2013 13:39
І тепер потрібно поставити відеонагляд, щоб "бидлоттю", яке його понищить законно поламати руки.
Турботлива мама Показати IP 11 Вересня 2013 13:48
Усе як завжди, тяп-ляп аби як. Зате розмов на всі гроші.Невже не можна було зробити травмобезпечне покриття? Ви ж не тваринам майданчик зробили, а дітям. Каміння такого розміру, що при невдалому падінні можна і голову розбити. Шановні благодійники, якщо вже взялися, то доробіть, будь ласка до кінця.Це ж діти, не дай Бог, одне візьме ту камінюку, та поцілить у інше дитя, хто тоді буде винен ?
ого Показати IP 11 Вересня 2013 15:12
якби та мама була б така турботлива - то заради безпеки своєї дитини визбирала б ті камінчики і сказала дякую що зробили .Деградує нація ....
інга Показати IP 11 Вересня 2013 15:35
Згідна з ого. Замість чесати язиками між собою чи балакати по телефону доки діти в пісочницях - зібралися б мами й тати та визбирали каміння. А включивши креатив - ще й дітей залучили б - перетворивши процес в корисну та цікаву гру. А то тільки критикувати. То так можна все життя проводити дітей на задрипані та обідранні майданчики побудовані ще за совка. Чомусь безпека гострих кутів, обломаної арматури, гірок з проржавілих та з кривими швами цінується більше ,а як хтось це покращить то ще ГОСПОДИНІ об..ирають. А хто з китиканів хоч одну дощечку там прибив чи хоч банку фарби купив і щось підфарбував???
Турботлива мама Показати IP 11 Вересня 2013 16:47
ОГО та ІНГА!Ви бачили той майданчик?Запрошую визбирувати каміння.Я взагалі не знаю, як дозволили ввести в експлуатацію цей майданчик, а як же техніка безпеки? Я взагалі туди дитину не веду!!!!!! А при Совку, як дехто виразився, такого майданчика не відкрили б, доки не були б завершені усі роботи з благоустрою.
ого Показати IP 11 Вересня 2013 17:06
якби там гралася моя дитина - то мене б і запрошувати не треба було б- визбирала би і ще б інших мам зорганізувала - а ви чекаєте всього готового. сьогодні так не буває- щоб мати щось краще- треба потрудитися .комунізму вже не буде.от і ви зберіть мамочок 20 хвилин - грабельки в руки і все буде так як ви хочете.І дітки на вас будуть рівнятися у житті - виростуь і будуть давати собі раду у життю а не чекати манни з неба.
Турботливій мамі Показати IP 11 Вересня 2013 17:08
Ти не в осіпова працєш????????????
Турботлива мама Показати IP 11 Вересня 2013 17:23
Так я не вожу туди дитину, але як же ви не розумієте, що якщо влада пообіцяла зробити, то нехай зробить так як треба, тим більше для діток! А то гроші списали, а майданчик не закінчили, ще й вихваляються і ТБ запрошують!
дпз Показати IP 11 Вересня 2013 17:58
зробіть майданчик для дітей що у гуртожитках проживають по Др Народів 2.4.6 -ми критикувати не будемо скажемо спасибі.А то наші дітки мусять дивитися на пивні палатки біля кожного гуртожитку - а хотілося б щоб як у людей...
інга Показати IP 12 Вересня 2013 10:10
вчора по аверсу сюжет був про цей майданчик_- то каміння не показували і невдоволени ні дітей не батьків не було.Стосовно обіцянок влади - вони тут до чого.??Майданчик зробив Приватбанк, а турботлива мама нехай і далі не водить свою дитину туди, бо на ГпЗ є багато "благоустроєних совком" місць.
інзі Показати IP 12 Вересня 2013 11:25
А Романюк не з Приватбанку? А Яручик і Ткачук не влада? Перш ніж писати, треба знати ситуацію
знаючому ситуацію до інзі Показати IP 12 Вересня 2013 16:18
Приватбанку на Волині 20 років- вирішили зробити подарунок- звернулися до влади -запитали чим допомогти. В результаті в мікрорайоні є гарний майданчик. Але ще є "знаючі" та "турботливі" які за своє життя не факт, що деревце в скверику посадили- але в критиканстві мастаки- їм і влади не така і подарунок не такий і зовсім немає значення Романюк там Шиба чи Іванов - таким ніхто й ніколи не вгодить.
ГПЗ Показати IP 12 Вересня 2013 11:26
Так там каміння розміром з дитячий кулак
Знаючому ситуацію Показати IP 13 Вересня 2013 15:00
Отак і Україну будують - як- небудь, аби було, зате мови...... Подарунки, жести милосердя, благодійні акції.Шановні, а не можна нормально зробити той майданчик??? Чи може грошей не вистачило? То ви скажіть, ми скинемось!
"знаючому ситуацію" Показати IP 13 Вересня 2013 15:01
І каміння визбираємо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus