USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.53

У Ківерцях депутати відповідатимуть за сміття. ФОТО. ВІДЕО

21 Квітня 2013 17:54
Перелік сміттєзвалищ на околицях міста та депутатів-мажоритарників, відповідальних за їх ліквідацію, озвучив ківерцівський міський голова Володимир Жгутов.

Під час 27 сесії міський голова звернувся до депутатів з проханням активно долучитися до акцій з уквітчення міста й ліквідації стихійних сміттєзвалищ на його околицях та, заодно, просив міських обранців особисто взяти участь у депутатській толоці, пише Ківерці Неформатний.


Перша загальноміська толока 2013 року, ініційована депутатом Сергієм Гетманчуком, вже відбулася 20 квітня на південній стороні Ківерець. До прибирання лісових околиць поблизу вулиць Гвардійська, Корольова, 45 років Перемоги, Будівельників, Чубинського долучились (другий рік поспіль) члени молодіжного православного клубу «КРОК» (отець Андрій Яковлюк), ГО «Молоді регіони» й окремі місцеві мешканці.


Нагадаємо, 19 квітня пасічники Ківерець за підтримки учнів ЗОШ №4 висаджували липи на вулицях Степана Бойка, Володимирській і Некрасова.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Люкс Показати IP 22 Квітня 2013 09:13
Молодці, без всякого галімого пафосу, зомбі-мультиків і іншого PR - взяли і зробили добре діло, ганьба худобі, яка зас.рає систематично усе навколо себе, людьми їх не назвеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus