USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

У Луцьку змагалися найстарші спортсмени

2 Жовтня 2015 10:54
Обласний фестиваль серед людей похилого віку відбувся на Волині.

1 жовтня 2015 року у СОК «Адреналін СІТІ Волинський обласний центр фізичного здоров я населення «Спорт для всіх», громадська організація ветеранів фізичної культури і спорту, відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації спільно з дирекцією СОКу «Адреналін СІТІ» провели ІІ обласний фестиваль серед людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

Про це повідомили у відділі з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.

Захід організований з метою є залучення ветеранів спорту до занять фізичною культурою та спортом, організація змістовного дозвілля населення пропаганда здорового способу життя та активного довголіття.

Під час урочистого відкриття учасників привітали голова громадської організації ветеранів фізичної культури і спорту Станіслав Рупчев, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення Володимир Новосад, генеральний директор спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін СІТІ» Вячеслав Сусалєв та головний спеціаліст Луцького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Світлана Прус.

Програма заходу включала змагання з таких видів: шахи, шашки, настільний теніс, дартс, боулінг, більярд.

У змаганнях фестивалю взяло участь 45 ветеранів - жінки віком від 55 років і старші та чоловіки віком від 60 років

і старші зі спортивних товариств «Спартак», «Колос», «Україна», Луцького міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх», а також до Луцька завітали ветерани з Володимира-Волинського та Горохова. Найстаршому учаснику змагань Євгену Цвіруку – 77 років.

Також були відзначені грамотами та пам’ятними медалями найстарші учасники у кожному виді змагань.

Усі учасники, які прийняли участь у Фестивалі були нагороджені грамотою, пам’ятною медаллю та значками, а учасники, що посіли призові місця у кожному виді програми - дипломами, медалями від організаторів та спонсорів змагань.



Результати змагань

У змаганнях з шахів серед чоловіків І місце – Володимир Грушевінчук, ІІ – Віталій Мельник, ІІІ – Микола Зуй.

У змаганнях з шашок серед чоловіків І місце – Олександр Грущук, ІІ –Петро Левчук, ІІІ – Федір Друць, серед жінок І місце – Галина Грач, ІІ – Катерина Гнатюк, ІІІ - Зоя Наумич.

У змаганнях з настільного тенісу І місце – Микола Лозовик, ІІ – Олег Власов, ІІІ – Олег Хмурий. У змаганнях з дартсу серед жінок І місце – Надія Мельник, ІІ – Наталія Зінь, ІІІ –Тетяна Омельчук, серед чоловіків І місце – Василь Рибаков, ІІ – Володимир Гащин, ІІІ – Микола Маркус.

У змаганнях з більярду І місце – Віктор Жвачиш, ІІ – Віктор Глодін, ІІІ- Микола Лозовик.

У змаганнях з боулінгу серед жінок І місце – Наталія Зінь, ІІ – Раїса Молчанова, ІІІ – Ніна Лисенко, серед чоловіків і місце – Василь Ваган, ІІ – Олег Хлопіцький, ІІІ - Володимир Гащин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus