USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

У Луцьку жінка випала з маршрутки й потрапила під колесо

4 Грудня 2013 21:23
В обласному центрі маршрутка переїхала через жінку, яка впала, бо водій рушив, коли пасажирка ще виходила з маршрутки, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Водій маршрутного таксі №17 близько 16:00 на зупинці «вулиця Декабристів», що знаходиться по проспекту Відродження при висадці пасажирів був неуважним і розпочав рух транспорту раніше, ніж закрив двері. В результаті цього постраждала жінка. Одна з пасажирок ще не встигла вийти та, не втримавши рівноваги впала на проїжджу частину. Жінка вдарилась коліном та головою об цементний бордюр, а автобус тим часом рушив і переїхав їй ногу. Внаслідок цього у жінки стався крововилив у колінний суглоб, що кваліфікується як травми середньої важкості.

Потерпіла подала до суду цивільний позов до водія та ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД про відшкодування завданої матеріальної та моральну шкоду.

Обвинувачений у судовому засіданні щиро розкаявся у вчиненому.

Таким чином, Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив визнати водія маршрутного таксі винним у вчиненні злочину за порушення правил безпеки дорожнього руху та призначити покарання у виді обмеження волі строком на два роки та з позбавленням права на керування транспортними засобами на цей термін. Однак, суд вирішив призначити обвинуваченому іспитовий строк на термін 2 роки, якщо він не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов’язки. Цивільний позов до ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД суд вирішив задовольнити частково в користь потерпілої , а саме - стягнути штраф 2570, 37 гривень витрат матеріальної шкоди та 7 тисяч гривень моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Ольга Показати IP 4 Грудня 2013 22:36
Треба здерти нормально відшкодування. Я сама з дитиною за останній місяць двічі ледь не випадала. Особливо маршрутки 2, 17, 18. Кудись летять, постійно стараються обігнати. І не зрозуміло, які є методи впливу....
Z до Ольга Показати IP 5 Грудня 2013 09:40
писити скарги Романюку в міську раду.
Дмитро до Ольга Показати IP 5 Грудня 2013 13:20
Шановна Ольга. Вибачте, але "здерайте" з себе. Невже у житті Ви є прикладом оточуючих і робите все як потрібно. Впевнений, що Ви навіть не намагаєтесь. Такі люди як Ви хотіли б більше тільки покарань, якіб не стосувались Вас. А як дійде до Вас то будите казати,які Ви нещастні, як вам завжди не везе. Зрозумійте, помилки роблять такі ж люди як і Ви.
Суддя Дред Показати IP 5 Грудня 2013 09:56
Коли сталася подія ? Таких коротих строків розгляду справи не існує. Виходячи з тексту другої частини новини можна сказати, що інформація далека від правди або перекручена, чи видається бажане за дійсне !
експерт Показати IP 5 Грудня 2013 10:41
Щось тут не все відповідає дійсності.Не віриться що після наїзду на ногу людини,автобусом,можна відбутися такою травмою.
потерпіла Показати IP 5 Грудня 2013 11:02
бог не карає палкою ---варто задуматись власникам маршрутки №17
Дмитро до потерпіла Показати IP 5 Грудня 2013 13:42
Схаменіться і підіть в церкву, У Вас злоби на весь світ, У водія маршрутки напевно теж є сім"я і рідні. Не викликайте до себе злоби інших людей. Не важайте, що на Вашій проблемі зійшовся весь світ. Бог є у кожній людині і караючи (проклинаючи), критикуючи людину, бажаючі ій поганого Ви робите це з Богом. Полюбіть люину не за грошову компенсацію, а просто так. Ви ж не знаєте, які проблеми в того ж водія, шо створенні такими ж людьми як Ви. Нехай допомагає і береже Вас Бог.
Правозахистник Показати IP 5 Грудня 2013 11:47
Інформація повністю спотворена, Звірніться до першоджерел. Бажане видано за дійсне, Чому мовчить підприємство Санрайз.
Водій маршрутки до Правозахистник Показати IP 5 Грудня 2013 13:11
Жінка вдарилась коліном та головою об цементний бордюр, а автобус тим часом рушив і переїхав їй ногу.......НУ ЯК МОЖНА ОДНОЧАСНО ВДАРИТИСЬ ОБ БОРДЮР КОЛІНОМ І ГОЛОВОЮ, І В ТОЙ ЧАС ВОДІЙ ЦЕ НА ТОЙ БОРДЮР НАЇХАВ,ДЕ ЛЕЖАЛА ЦЯ "АФЕРИСТКА" І ПЕРЕЇХАВ НОГУ.ХТО ВІРИТЬ В ЦЮ ІСТОРІЮ???
Правозахистник до Водій маршрутки Показати IP 5 Грудня 2013 13:26
Дякую, Та потрібні матеріали кримінальної справи. Але біда ще в тому, чи питання в тому, чому і як такі факти та обставини пропускає суд?
Пасажирка Показати IP 5 Грудня 2013 11:48
Я з дитиною на руках виходила з маршрутки №24, на передні двері, маршрутка була майже пуста, водій не дивлячись виходять люди чи ні, закриває двері, це добре, що я вчасно відскочила назад, а то була б біда. І куди вони спішать, куди вони дивляться???? Ніхто і ніщо на них не впливає, доки самі не опиняться в аналогічній ситуації...
Юрист Показати IP 5 Грудня 2013 12:03
За порушення правил безпеки дорожнього руху, які не призвели до тяжких наслідків (стався крововилив у колінний суглоб, що кваліфікується як травми середньої важкості) покарання у виді обмеження волі строком на два роки з позбавленням права на керування транспортними засобами на цей термін, застосувавши іспитовим строк терміном 2 роки. Цивільний позов - штраф 2570, 37 гривень витрат матеріальної шкоди та 7 тисяч гривень моральної шкоди. А чому б відразу не розстріл? Що це за штраф 2570,37грн. витрат матеріальної шкоди? Невіриться, що суд міг би таке прийняти. Розберіться, а потім пишіть для загалу. А не аби чим тільки б привернути увагу людей.
Сашко Показати IP 5 Грудня 2013 12:09
Покарання повинно бути. Але дійсно, що за таке ДТП така санкція. Люди за більші злочини і того не отримують. А події Євромайдану, за побиття беззахисної молоді, впевнений, що взагалі обійдуться переляком, а дехто навіть отримає винагороди. І не важливо чи то ордени, кошти, подяки.
Анонім Показати IP 5 Грудня 2013 12:37
"Знав би, де впадеш - солимки підстелив ". І потерпілій і водію велика неприємність. Хто ж того хотів?
Водій Стефан Показати IP 5 Грудня 2013 13:09
Цілий день за кермом. Контингент людей різний, люди сідають в маршрутки вже роздратовані, між собою сваряться, культура спілкування між людьми - нуль, Один водій не не взмозі керувати транспортним засобом, видавати квитки і т.п. та цілий день бути психотарапефтом. Можливо, як і всі люди допускає помилки, так за них треба відповідати, або якщо не можеш не працюй. Але відповідальність повинна відповідати скоєному і бути розумною. А штрафні санкції, що суд зобовязав сплатити, за сумнівні тілесні ушкодження, фактично будуть сплачуватись з плати за проїзд, яку платять тіж самі пасажири, як і потерпіла. Взагалі, не погано отримати 1000 дол. моральної шкоди за те, що "не втримала рівноваги".
Правозахистник Показати IP 5 Грудня 2013 13:55
Як стало відомо, потерпіла вимагала відшкодування моральної шкоди у сумі близько 2000 дол.США.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus