USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

Луцькому дитсадку загрожує черговий скандал

2 Грудня 2013 14:22
Дитсадку № 31 загрожує черговий скандал. Тепер уже кадровий

Нова мітла...

До редакції ІА Волинські Новини звернулася стурбована читачка, яку обурює те, що в дитсадку, де виховується її дитина, постійно міняються працівники. Йдеться про садочок № 31 «Орлятко». Нагадаємо, у нинішньому році цей дошкільний навчальний заклад уже опинявся у центрі скандалу: батьки упіймали чоловіка кухарки, коли він виносив продукти з харчового блоку дитсадка. Тодішня завідувач ДНЗ позбулася посади.

Лучанка Ольга, скориставшись послугою ВН «Повідом новину», розповіла, що з приходом нового керівника у ДНЗ № 31 розпочалися кадрові чистки.

«За останній період тут змінилося декілька нянь, найкращі вихователі зі швидкістю світла втікають в інші садки, у нас новий керівник гуртка англійської мови, малювання, діловод. З весни, відколи працює новий завідувач, помінялось декілька музичних керівників, остання витримала на роботі аж 2 тижні. Минулого тижня звільнили з роботи психолога», - розповідає читачка.

Зі слів стурбованої мами, все це робиться для того, аби працевлаштувати знайомих нового завідувача.

Щоправда, ніхто з працівників не хоче офіційно підтвердити, що на них тисне нинішнє керівництво. Мовляв, бояться за свої місця.

«Я б мовчала і далі, але наша улюблена вихователька заявила, що теж скоро піде звідси, як тільки знайдеться місце в іншому садку, бо не може витримати тиску, який чинять на працівників. Оскільки моя дитина ще відвідує цей садок, я не можу звертатись у відповідні органи та афішувати своє ім'я», - зазначає Ольга.

За власним бажанням..?

Проте, завідувач садочка № 31 Валентила Легновська спростувала версію про тиск на підлеглих і «добровільно-примусове» звільнення. Втім, вона підтвердила, що дехто зі штатних працівників таки звільнився, але усі – за власним бажанням.

«Музичний керівник звільнилася за сімейними обставинами, вона працювала в податковій службі, її туди назад забрали. Пішла не з моєї вини. Психолог теж має звільнятися, але з власної ініціативи – жінка знайшла нове місце, де не треба працювати з дітьми. Дуже хороший психолог, я її дуже шкодую, навіть пропонувала сумісництво. Каже, що їй дуже важко вже з дітьми працювати. Вона знайшла роботу без дітей і більш оплачувану», - пояснює завідувач дошкільного навчального закладу.

З її слів, кілька нянечок, які звільнилися, пішли теж за власним бажанням: жінки, маючи вищу освіту, подалися працювати в інші садочки уже вихователями.

«Вихователі в садочку не звільнялися. У нашому закладі багато вихователів пенсійного віку, і одна з них пішла на пільгову пенсію», - розповідає Валентина Легновська.

Щоправда, це повідомлення спростовує інша мама, дитина якої ходить у згаданий садочок.

«У нашій групі – один вихователь. Інша вихователька звільнилась і пішла у садочок № 40. Зараз або одна вихователька працює цілий день, або працює підміна», - розповідає лучанка Валентина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 61
Мама Показати IP 2 Грудня 2013 15:00
Підтримую. На що тільки дивиться Гребенюк. Наша няня кожного дня заплакана зранку через керівника. Як вона має потім працювати ? Одна вихователька дуже хороша пішла через завідуючу, друга шукає роботу. А на місце першої прийшла невістка колишньої завідуючої-крадунки, яка взагалі з дітьми не вміє працювати. Діти не хочуть йти в садок через неї. Вона говорити навіть не вміє. Прошу розібратись, як вона потрапила на роботу. Кошмар а не дитячий садок. І далі йде тиск, вимагання грошей від батьків. Доречі нова і стара завідуюча сусіди по під"їзду.
цікаво Показати IP 2 Грудня 2013 17:32
"Доречі нова і стара завідуюча сусіди по під"їзду." А це тут до чого? І до речі, може і тікають коли прийшов не "їх" керівник і почав гайки закручувати і роботу вимагати?
мама до цікаво Показати IP 2 Грудня 2013 17:51
кожен вихователь має відповідну освіту і знає свої обов"язки,не можна тиском вплинути на роботу вихователя.Хіба лише її погіршити
цікаво до мами до ці до мама Показати IP 2 Грудня 2013 20:54
а як можна погіршити роботу вихователя в дитячому садочку? Тільки посиленням контролю за його роботою. І в результаті, так як у нас привикли, замість того щоб переглянути своє відношення до роботи починають ганити керівника.
Анонім до цікаво до мами до ці Показати IP 2 Грудня 2013 23:19
Чого не може?? Дуже навіть можна. Заставити вихователя фарбувати турніки на майданчику, лакувати підлогу в групі, гребти листя на подвір'ї, при тому, що є двірник, сапати клумби, білити дерева а крім них і бордюри, бо вважається що це "гарно", підстригати кущі і т.д. особливо це актуально під час відпустки. Тобто крім своїх безпосередніх обов'язків виконувати роботу маляра, вантажника, садівника...
Мама Показати IP 2 Грудня 2013 17:42
Не знаю яка та завідуююча але те що у нашій групі на свято кожен раз новий муз керівник то факт.
мама Показати IP 2 Грудня 2013 17:48
звернули би увагу на 5 садок.Там вихователі втікають з швидкістю світла
Аліна Показати IP 2 Грудня 2013 17:50
Ой а чого ж тоді діловод знов повернулась на місце няні, працювала раніше, не думаю що за власним бажанням. Чи може там зарплата вища? Ааа мабуть за дітьми заскучилась))))
Просто Показати IP 2 Грудня 2013 17:59
А може то батьки винні що у вас муз кер міняються??? І завідуюча тут нідочого. У нашій групі наприклад муз керівник Лариса Михайлівна постійно гарні ранки проводить. Вона працює вже там багато років. І пісні і танці на вищому рівні. До працівників у нас ніяких претензій. І вихователі у нас НАЙКРАЩІ!!!
ще одна мама з садоч до Просто Показати IP 3 Грудня 2013 14:28
Так вихователі найкращі, але мова іде не про вихователів, а про керівника. Риба, як кажуть, гниє з голови!
тато Показати IP 2 Грудня 2013 18:00
Дійсно, а чого нормальний перевірений діловод став нянею ? Хіба вона не справлялась?
мама до тато Показати IP 2 Грудня 2013 19:16
ну нащо сторонній людині знати як завідуюча кошти витрачає?поставила свою людину і ніхто не знатиме
ще одна мама з садоч до мама Показати IP 3 Грудня 2013 15:54
При минулій завідуючій кошти на садок і на групу здавались батькам, так постановила піклувальна рада, а тепер всі кошти здаються діловоду. Чому??
мама днз31 до ще одна мама з садоч Показати IP 3 Грудня 2013 18:35
Кошти і спавді здаються діловоду,але після 10 числа кожного місяця казначеї по групах забирають всю суму на потреби групи, а казначей садка забирає суму зібрану у фонд садка,яка зберігається в сейфі піклувальної ради.Таким чином була спрощена робота казначеїв!
Truth! Показати IP 2 Грудня 2013 18:51
Найгірше є те, що люди наші люблять пліткувати. Багато людей навіть батьків, діти які там навчаються можуть і не знати всю правду. Наприклад, я знаю що один працівник пішов з власної ініціативи бо зявилась краща робота. А те що на наших державних роботах не завжди є так, як би ми хотіли то це вже проблема суспільства. Давайте будемо надіятись на краще майбутнє - але варто кожному починати з себе.
об'єкт Показати IP 2 Грудня 2013 20:24
знаєте, Валентила Іванівна як нормальний керівник хоче порядку! і нічого поганого в цьому я не бачу... а замість того, щоб нарікати - раджу дати їй час, аби проявити себе! адже пройшло лише 3 місяці, як вона завідувач... і на мою думку - дуже рано робити які-небудь висновки!!!
Людина до об'єкт Показати IP 2 Грудня 2013 20:43
Завідує садком з весни, а не 3 місяці і вже встигла "гарно" проявити себе. То сама б спочатку придивлялася до працівників, а не розгони робила! Тож непросто так мабуть няня плаче...
Мама до Людина Показати IP 2 Грудня 2013 20:58
Няня плаче може від цибулі
цікаво до Людина Показати IP 2 Грудня 2013 21:07
а деколи корисно щоб поплакала і няня і вихователька - а інакше прийдеться плакати вам (образно) - бо наших людей поки не копнеш вони не рухаються (як наслідок діти і труяться грибами, які поназбирали на майданчику, і сплять в кімнатах, де годину тому полакуваьи підлогу, і виходять за межі дитсадка, коли вихователі святкують день народження, і (недай бог) падають в каналізаційні люки, бо вихователь була зайнята більш важливими справами).
Алла до цікаво Показати IP 2 Грудня 2013 23:04
Вас послухати то в нас не вихователі а монстри якісь. У нас в групі наприклад ніколи не труїлись грибами і в люки не падають, слава Богу вихователі гарні. Просто треба до людей по-людськи то і віддача буде відповідна.
Алла до цікаво Показати IP 2 Грудня 2013 23:06
А як не подобається в садку то сидіть вдома.
цікаво до алла до Алла Показати IP 2 Грудня 2013 23:44
ну що в нас за люди - їм про проблеми виховання у садочках, а вони замість пропозицій як їх вирішувати - то сидіть дома. Дурість і тільки. А на рахунок ситуації з вихователями - то слідкуйте за подіями, буквально два тижні тому був суд над вихователем за вини якої загинув шестриічний хлопчик. І не десь там за хмарами, а в нас на Волині.
Mother до цікаво до алла Показати IP 3 Грудня 2013 00:24
А тут вся проблема в тому що групи переповнені, і вихователю фізично тяжко вгледіти за всіма. Тут за одним не можна додивитись, таке шило мале що скрізь влізе... Цю проблему треба вирішувати на рівні вищого керівництва, а не завідуючої чи вихователя.
Знаю ситуацію зсеред до цікаво Показати IP 3 Грудня 2013 14:41
На рахунок полаковаваної підлоги у спальні не згідна, тут уже не вихователь винна , що там діти сплять через годину після лакування, а якраз таки керівник)))
Наталя до Людина Показати IP 11 Грудня 2013 16:12
Тицьну і я свої п’ять копійок. Жахливо читати нісенітниці в інтернеті, ба більше - зі шпальт інет-видань, які намагаються тримати яку-не-яку марку. Найпростіше - обілляти людину брудом, не розібравшись у правді. "Стурбована мама" може що завгодно намолоти журналістові "ВН". То треба відразу все виливати в мережі? А чи бачили ви, на ЯКЕ "придане" прийшла п. Валентина? Що після себе залишила у спадок колишня завідувачка? Занедбано було все: починачи від документації й закінчуючи естетикою дошкільного закладу. Про які "свої кадри" може йти мова, якщо П. Легновській не було коли й угору глянути - мотлох гребла щоднини. Бо хотіла, щоб ваші діти навчалися в нормальному закладі, з усіма зручностями, щоб були завжди усміхнені й щасливі. А що натомість? Дяка від мам? Соромно, матусі, має бути за такий необдуманий вчинок. Соромно...
мама днз31 Показати IP 2 Грудня 2013 20:37
От на рахунок коштів, в нашому садку все дуже прозоро!Всі звіти вивішені по групах.Просто деякі батькі не звертають на це увагу.
ще одна мама з садоч до мама днз31 Показати IP 3 Грудня 2013 15:56
звіти можна і намалювати.
тато Показати IP 2 Грудня 2013 22:06
Ви пишете на рахунок невістки колишньої завідуючої? А не задавали собі питання "Чому вона не працювала в цьому садочку раніше за керування своєї свекрухи?" Я не розумію маму яка тримає свою дитину в "кошмарі, а не в садку".Зараз можливості великі...А на рахунок діловода?-А має вона відповідну освіту?
Наталя до тато Показати IP 11 Грудня 2013 16:14
Отож-бо. Ваша правда.
Анонімчик Показати IP 2 Грудня 2013 22:43
З часу працювання нового завідувача усе змінилося на краще. Завідувач садка піклується про дітей, їх батьків та працівників. Завідувач дуже хороша, привітна, доброзичлива!!!!!!!
Анонім до Анонімчик Показати IP 2 Грудня 2013 22:58
Така привітна що ніколи не посміхнеться, як зайшла до її кабінету хотілось поскоріше вийти, ставлення дуже зверхнє до батьків, таке враження ніби ми зобов'язані спонсорувати садок, ремонт у групі від а до я, не косметичний, а повністю разом з умивальниками і унітазами.
ще одна мама з садоч до Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 14:31
цілком з вами згідна! Батьки оцінюються лише з позиції хто скільки може дати
Знаю з середини до Анонім Показати IP 3 Грудня 2013 14:50
Цілком з вами згідна на рахунок привітності, тому що людина вважає себе вищою не тільки над батьками, а і над педагогічним колективом...І весь колектив дрижить від страху перед нею, а це не на всіх впливає позитивно(люди не мають бажання на роботу йти, а це на дітях ваших теж може відображатись нажаль)... декому може і треба кнута, але і пряник має бути присутній для тих людей, які добре працюють... тому і тікають, що приходиться не дітей виховувати, а робити те що скажуть начальство(підлогу лакувати, кущі стригти , бордюри білити ....і все інше що було перечислено вище)
Наталя до Анонім Показати IP 11 Грудня 2013 16:17
Не меліть дурниць. назвіть хоча б один ДНЗ міста, де батьки не здають кошти на садочок. А коли чекаєте привітності від завідувачки - спробуйте самі завітати до неї з усмішкою. Не вірю, що Іванівна не відповіла б Вам навзаєм.
Михайлівна Показати IP 2 Грудня 2013 23:10
На скільки я знаю то стара завідуюча з новою "поміялись" місцями. Стара працює методистом у тому садку, де раніше працювала наша нова завідуююча. Шило на мило називається.
;) Показати IP 2 Грудня 2013 23:30
А наша няня наскільки я знаю пішла на завод працювати кромберг едн шуберт. А звідуююча каже шо няні пішли вихователями. А чого ж тоді вони в інші садки втікли вихователями а не в нашому залишились раз тут так добре??? Дилема
Анонімчик Показати IP 3 Грудня 2013 08:00
Досить пліткувати!!! А Вам батьки раджу зайнятись вихованням своїх дітей, а не пхати свого носа...Краще готуйтеся до школи. А якщо працівники не сумлінно виконують свою роботу, то їх необхідно направляти у потрібний напрямок.
ще одна мама з садоч до Анонімчик Показати IP 3 Грудня 2013 15:58
"краще готуйтесь до школи", а хіба не в садочку повинні готувати дітей до школи? Колись і справді готували і різні системи нові вводились по розвитку, а зараз завідуюча думає лише про натяжні стелі та полаковані підлоги!
Алла ( нова читачка) Показати IP 3 Грудня 2013 08:48
Шановні батьки! На кожній роботі є нюанси, які не знає достеменно ніхто. Я згідна з думкою, що коли щось не влаштовує - міняйте це у своєму житті. Приклад - Євромайдан. Тепер є багато можливостей. І коли все так погано, то подивіться на чергу у дитячий садок - скільки там претендентів? отож бо.! А щодо здачі коштів - почекайте- попереду ще школа! все теж саме, тільки більшими сумами. Не ми такі - держава в нас така. Самі давно вже в Європі, а на наших дітей їм наплювати. Коли дитина перебуває 9 годин у садку , то хочеться , щоб їй там було затишно та комфортно. А у барах батьки скільки просиджують грошей? це можна, а садок - державний - ми не здамо -ні-ні. Садок державний, а діти НАШІ!
ще одна мама з садоч до Алла ( нова читачка) Показати IP 3 Грудня 2013 14:34
кожен судить по собі! Може ви і в барах просиджуєте, а хтось на ту суму, яку приходиться здавати на ремонт, може 2 тижні жити. І приходиться відмовляти собі і дітям, щоб оплатити забаганки завідуючи і зробити ремонт в садочку
123 Показати IP 3 Грудня 2013 09:34
Є категорія людей,яких постійно,щось не влаштувує,які постійно не задоволені не те що керівником,а й самі собою! А наша завідувач вимоглива,звичайно це не подобається деяким вихователям та помічникам! Важко з колективом,який багато років жив плітками!!!
жителі Луцька Показати IP 3 Грудня 2013 09:52
шановна Ольга. Підкажіть, будь ласка,як скористатись послугою ВН "Повідом новину". Платна ця послуга чи безппатна? Хочемо нею скористатися, бо є проблеми більш вагоміші!!!
Редактор до жителі Луцька Показати IP 3 Грудня 2013 11:02
Повідомляємо лучанам про те, що якщо новина не має рекламного характеру, а містить винятково інформацію про проблему, де потрібно журналістське розслідування, будь ласка, пишіть нам! Послуга - безплатна. Вкажіть свої координати, щоб ми могли контактувати з Вами для об’єктивності висвітлення інформації! За необхідності - конфіденційність гарантуємо.
Наталя до Редактор Показати IP 11 Грудня 2013 16:22
"За необхідності" Угу. Краще за ПОТРЕБИ.
ще одна мама з садоч Показати IP 3 Грудня 2013 14:25
Я застала період роботи старої завідуючої і ось тепер нової, в мене є з чим порівнювати. Так ось хочу сказати, що зараз нічого хорошого в садку немає. Пам'ятаю веселі і цікаві свята, які організовували з дітками вихователі, діти розвивались, вводились різні нововведення по програмам. Моя старша дитина пішла повністю підготовлена до школи і завдячую цьому садку. Наразі я взагалі не бачу, щоб був якийсь розвиток, щоб дитина приходила з садочку і щось розповідала нове. Свято осені було "змазане" так як не було муз.керівника (при високому рівні безробітних невже так важко знайти працівника???), наближаються новорічні свята і я теж не бачу особливої підготовки. Ніяких віршиків діткам не роздають, пісні не вчать, тільки гроші на подарунки збирають... Щодо грошей, це взагалі окрема історія. Я не пам'ятаю, щоб при старій завідуючий збирали ТАКІ суми на ремонт. Забаганки нової кричущі! В моєї сусідки в групі завідуюча забажала зробити натяжні стелі. Звичайно ж, це все пояснюється як бажанням батьків, але ніхто не запитує чи можуть батьки здавати ТАКІ суми на ремонт!!! Як не говори при попередній завідуючій таких забаганок я особисто не пам'ятаю!
КРИТИК Показати IP 3 Грудня 2013 16:01
Шановні батьки!!! Перш ніж обговорювати проблеми,варто спочатку розібратися у них і переконатися щодо обєктивності та достовірності інформації,яка викладана на даному сайті!!! Якщо завідувач звільняє працівників, то на це є поважні причини або ж вони звільняються за власним бажанням!! Якщо на роботу прийнято нового діловода, то відповідно попередній не виконував в повній мірі свої обовязки,в даному випадку попередній діловод без освіти! А якщо няні плачуть то це не винна керівника,а їх самих!!! А якщо няні бажають переводитись у інші ДНЗ вихователями, то це їх законне право, не працювати ж їм все життя нянями з вищою дошкільною освітою!!!! Перш ніж зводити наклепи на нову завідуючу, переконайтеся у правдивості вище наведених на цьому сайті фактів!!! І замість того щоб звертатись до редакції,радила б це обговорювати на рівні садочка, а не виносити за межі, та робити ажіотаж не достовірній та взагалі абсурдній інформаціЇ!!! А редколегії даного сайту раджу перш ніж оприлюднювати такого роду інформацію,переконайтесь у її правдивості,не створюйте з даного сайту "посміховисько". Адже, нова завідуюча це дійсно компетентна людина у свої справі,спрвжній професіонал, керівник, який знаходиться на своєму місці та головне дбає про дітей і створює необхідні умови для їх перебування у садочку!!!!
Оксана до КРИТИК Показати IP 3 Грудня 2013 21:53
А редколегія сайту, на мою думку, заслуговує на повагу, коли не боїться писати правду навіть про керівників установ. Вони ж не самі це придумали. А диму без вогню не буває. Тому, шановна, не треба перекладати з хворої голови на здорову. Це добе що в нас в Україні свобода слова і кожен може висловлювати свою думку.
критик до Оксана Показати IP 4 Грудня 2013 10:01
Звичайно це не редколегія придумала,а батьки!!!
Наталя до КРИТИК Показати IP 11 Грудня 2013 16:32
Підтримую кожне сказане Вами слово. Про компетентність нової завідувачки годі й казати. Розумна, освічена та привітна жінка, яка й справді дбає про те, щоб діти перебували в дитсадку в найкращих умовах. До того ж, зважаючи на нинішнє становище у країні, - з повітря те благо не візьметься. А матусі замість того, щоб обливати брудом В. І., пішли б назустріч керівникові.
мама днз31 Показати IP 3 Грудня 2013 17:13
Звіти ми не малюємо, а друкуємо ,шановна мамо, згідно клопотань і чеків! А робить це-казначей обрана з батьків ! Якщо є якісь сумніви ,що до використання батьківських коштів , то пред"являйте їх піклувальній раді,так як завідувач даного днз, не витрачає жодної копійки без згоди батьків! Якби батьки частіше ходили на батьківськи збори та більше цікавились життєдіяльністю садка,це булоб набагато краще ,ніж сидіти перед моніторами і пліткувати!
оооо Показати IP 3 Грудня 2013 17:27
останнє повідомлення просто сміх та й годі... Валентина Іванівна, заспокойтесь! " Адже, нова завідуюча це дійсно компетентна людина у свої справі,спрвжній професіонал, керівник, який знаходиться на своєму місці та головне дбає про дітей і створює необхідні умови для їх перебування у садочку!!!!" це ж як себе треба любити щоб так написати!
Мама до оооо Показати IP 3 Грудня 2013 21:47
Треба не тільки себе любити а й посаду свою, щоб так за неї триматись.
Тетяна Сосновська, к Показати IP 3 Грудня 2013 20:07
Хочу спростувати зазначені у статті дані про себе. На мене ніхто не чинив ніякого тиску, із Валентиною Іванівною у мене були нормальні ділові стосунки, з роботи я звільнилась за власним бажанням, бо з'явилася нагода перейти на інше місце праці. Завідувач дійсно мене не хотіла звільняти. Вважаю, що неварта друкувати неперевірену інформацію.
Тато Показати IP 4 Грудня 2013 20:24
Дуже хочеться задати питання Гребенюку про методиста ДНЗ №31. Адже всі знають, що прокуратура займалася питанням про те, що невістка згаданої особи числилась на роботі не бувши на ній а ні дня. Адже табеля годин працівників писала саме вона. Де вишукували години?
Просто до Тато Показати IP 9 Жовтня 2014 22:45
На рахунок, непрацюючих по табелю..в садку 22 у завідуючої кілька таких людей, в очі ніхто їх не бачив. Куди ідуть грошенята? Догадайтесь. Це просто жах, чесно. Можливо саме таких люстрація і знайде і вони за все відповідь дадуть.
Тато до Ольги Показати IP 5 Грудня 2013 12:17
Ви знаєте. Є така категорія людей, які завжди в чомусь не задоволені, сьогодні на те, що сонце за хмарами, завтра, що не має дощу, пізніше, що в сусіда хата покрита шифером а в нього соломою і таке інше. Однак на таке неможливо комусь поскаржитись, покритикувати. А от щодо керівників підприємств, установ, організацій, у таких людей кров ніби заграє у жилах, вони наче на світ народилися і все пишуть, пишуть анонімки не зважаючи на свою необізнаність і свідомо допускають поширення недостовірної, неправдивої інформації, що має місце в нашому випадку, і від цього мають "задоволення". Шкода є ще місце на землі таким "письменникам". Прикладом цього є спротування статті Ольги в частині даних про себе Тетяни Сосновської. Заперечуючи інформацію в статті Ольги хочу сказати, що Волентина Іванівна як керівник ДНЗ №31 є класним висококваліфікованим спеціалістом і як людина є чуйною, ввічливою, справедливою, чесною і порядною у всіх відношеннях, як з дітьми і працівниками закладу так і з батьками. Хотілося б щоб більше було таких керівників. Не хочу уявити, що було б з садочком, якби його керівником було призачено таких людей як Ольга.
Мамуля до Тато до Ольги Показати IP 5 Грудня 2013 21:46
На рахунок Тетяни Сосновської я можу сказати, що вона просто дуже порядна людина, взяла все на себе. Хоча цілком можливо що в неї були також свої особисті причини змінити місце роботи, про які ми не знаємо. І дітей вона любить, це видно,і діти її, окільки коли син приходив додому говорив що "хороша тьотя"( в той час як завідуююча сказала, що основним фактором, який повпливав на її рішення було те, що "нова робота БЕЗ ДІТЕЙ"). Але чому ж тоді інші колишні працівники не спростували дані про себе в статті??? Наскільки нам відомо, таких багато. Бо всі чогось бояться. От на рахунок нашого вихователя знаю точно, що змінила вона місце роботи (перейшла в інший садочок) із за тиску завідуючої.
мама Показати IP 6 Грудня 2013 18:34
Такого безладу як тепер у садку не памятає ніхто .Все робиться не для дітей а для ново го завідувача Варто лише почитати розклад .Іяк ті вихователі витримують все .А методист тепер на вихователів все зло зганяє бо не підтримали. Адіти наші в цих умовах виховуються. Вони уваги хочуть до себе А вся увага колективу то начальству садка.
мама Показати IP 9 Грудня 2013 10:49
мала можливість поспілкуватися з нянею того садочка в якому працювала наша завідувачка коли ще була методистом, з її слів це не людина, а звірюка якась. вихователі і няні її просто ненавиділи, зверхня, вічно незадоволена, криклива, некомпетентна у роботі. весь садок з полегшенням дихнув коли її перевели. ЩО НАС ЧЕКАЄ. ШАНОВНІ. Я НЕ ЗНАЮ.......
Наталя до мама Показати IP 11 Грудня 2013 16:40
І я знаю Валентину Іванівну ще з ДНЗ №34. Роботу методиста виконувала якісно, рафіновано, бездоганно! Про що й свідчать паки упорядкованої документації, групи, укомплектовані інформаційними стендами, естетичний затишок у садку. І жоден вихователь чи няня не сказав, що В. І. "звірюка". :-) Наплели сім міхів вовни і самі тому вірите...
Просто мама Показати IP 7 Серпня 2018 10:50
С..ка Ваша В.І., яких годі й шукати. Я такого стерва за все своє життя ще не зустрічала, і її улесливо-солодкий тон під час здачі грошей... і потім їдки зверхній після.... таких і на кілометр до дітей не підпускати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus