USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Студенти стажуватимуться у Луцькій міськраді. ФОТО

30 Березня 2013 08:30
Студенти, які навчаються у Луцьку, отримали можливість пройти стажування у Луцькій міській раді.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Стажування студентів вищих навчальних закладів у Луцькій міській раді відбувається у рамках всеукраїнської програми «Студенти для органів місцевого самоврядування», що реалізовує громадська організація «Молодіжна альтернатива».

Координатор програми Богдана Стельмах розповіла, що стажування відбуватиметься з квітня до червня цього року. За його результатами кращі студенти зможуть зарекомендувати себе під час стажування у Верховній Раді України чи Кабінеті Міністрів України.



Також вона додала, що співпраця студентства з працівниками міської ради буде взаємокорисною.
Так, 15 кращих студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та Луцького національного технічного університету виявили бажання стажуватися у Луцькій міській раді, попередньо заповнивши анкети на участь.

Під час зустрічі з керівниками виконавчих органів кожен із молодих людей розповів про себе, про уподобання та бачення себе у майбутній професії. Кожен із них у своєму навчальному закладі займається науковою роботою або громадською діяльністю.

Керуючий справами виконкому Юрій Вербич зазначив, що для студентів стажуватися у такому представницькому органі міста Луцька - велика честь.



«Ми вдячні молодим людям, що зголосилися на участь у такому проекті. Хочемо, щоб ви зсередини побачили роботу органів місцевого самоврядування і зробили свій життєвий вибір. До фіналу повинні дійти найактивніші та ті, що зацікавляться роботою», - підсумовує Юрій Вербич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вот Так! Показати IP 30 Березня 2013 09:05
Так от чого ці студенти виклянчували довідки в Дільничних Виборчих Комісіях що вони сумлінно працювали(ні разу не чергувавши)та опанували посади секретаря,заступника голови ДВК,та виконували окремі обовьязки Голови ДВК...при цьому обовьзки керівного складу ,навідь,не чітали...
хома Показати IP 30 Березня 2013 10:39
Хай діти побавляться. На виборах відпрацюють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus