USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

«СКФ Україна» звільнить понад 500 працівників

16 Січня 2013 13:19
Шведська компанія SKF, один з найбільших світових виробників підшипників, заявила про намір в 2013 році «скоротити» 550 осіб в Україні.

Про це повідомляє «Кореспондент» із посиланням на повідомлення компанії.

Варто зазначити, що в Україні SKF належить ВАТ «СКФ Україна», колишній Луцький підшипниковий завод.

Як зазначають у повідомленні компанії, SKF вирішила розширити і прискорити розпочату в 2010 році програму прибуткового зростання і скорочення щорічних витрат на 3 мільярди шведських крон до кінця 2015 року, з урахуванням нинішнього «більш складного бізнес-середовища».

«У четвертому кварталі попит послабився, і ми очікуємо, що він продовжить знижуватися на початку цього року. Відтак, виробництво скоротилося більше, ніж ми планували», - цитують у повідомленні слова президента компанії Тома Джонстона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus