USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Сказали, де влітку торгуватимуть. ФОТО

11 Квітня 2012 16:23
У мерії розробили чітку схему, згідно з якою на вулицях Луцька будуть розміщені лотки, кіоски, рекламні тумби, літні кафе, тощо. Втім, конкурс серед підприємців ще не провели.
Проект рішення про правила розміщення та функціонування тимчасових споруд для підприємницької діяльності на вулицях Луцька розглядали 11 квітня під час засідання виконавчого комітету у мерії.
Як розповів начальник управління архітектури та містобудування Луцької міської ради Юрій Казмірук, правила розміщення кіосків, зупинок громадського транспорту, лотків, літніх кафе та рекламних тумб розробили, аби сприяти підприємцям у їхній діяльності.
«Треба дати можливість підприємцям робити своє діло», ‒ сказав Казмірук.
Як пояснив фахівець, тимчасові споруди у Луцьку розміщуватимуться на підставі уже розроблених комплексних схем. На них чітко зафіксовано, де і які споруди повинні бути розміщені.
«Правилами передбачено розміщення стаціонарних і пересувних тимчасових споруд», ‒ повідомив головний архітектор міста. Він також додав, що розташування об’єктів розроблені згідно з урахуванням усіх норм, тобто, за конкретними підприємцями жодні споруди не закріплені.
Тож, відповідно до погоджених правил, відбудеться відбір підприємців, які будуть здійснювати торгівлю на визначених місцях.
У рамках правил передбачені і вимоги до підприємців. Так, фахівці надаватимуть перевагу місцевим та вітчизняним виробникам, сумлінним платникам податків, або тим, хто запропонує найкращий архітектурний проект тимчасової споруди.
«Це створить рівні умови для суб’єктів підприємницької діяльності. Ці правила будуть розміщені на офіційному сайті міської ради, і в рівній боротьбі переможе той, хто запропонує найприйнятніші умови», ‒ повідомив Юрій Казмірук.
Також він додав, що братися до роботи із підприємцями потрібно якнайшвидше, адже сезон торгівлі уже розпочався. «Будемо робити швидше, бо сонце в зеніті», ‒ пообіцяв головний архітектор міста.
Юрій Казмірук також представив проектну пропозицію щодо розміщення тимчасових споруд в обласному центрі.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гость Показати IP 12 Квітня 2012 12:27
Так эти картинки еще при Шевчуке были....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus