USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Що делегація з Волині робила у Криму. ФОТО

19 Червня 2013 11:49
Участь у дев’ятому Українському муніципальному форумі, який відбувся у Ялті, взяла делегація з Волині.

Про це повідомили у Волинському регіональному відділенні Асоціації міст України.

Так, у Ялті відбувся ІХ Український муніципальний форум, проведений в рамках Проекту USAID «Діалог», який реалізує Асоціація міст України.

Серед почесних гостей засідання – голова Верховної Ради України Володимир Рибак, народні депутати України.

Урядові структури на Форумі представляли: перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Григорій Семчук, перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолій Максюта, заступник міністра фінансів Сергій Рибак, Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг Валерій Саратов, заступник Голови Державної казначейської служби Геннадій Лега.

Участь у роботі форуму взяли близько 250 міських голів з усіх областей України, зокрема, делегація з Волинської області. Очолювала делегацію Волинського РВ АМУ виконавчий директор Ірина Самойленко. Волинь на Форумі представляли начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова, секретар Горохівської міської ради Наталія Ковальчук, Локачинський селищний голова Богдан Іус, Рожищенський міський голова Афган Алієв, Камінь-Каширський міський голова Василь Бондар.

Головною метою Форуму було налагодження співпраці для формування спільної позиції державної влади та Асоціації міст України у питаннях розвитку місцевого самоврядування, реформування законодавства, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Робота Форуму відбувалася в тематичних робочих групах, які працювали паралельно:
«Бюджетне забезпечення реалізації повноважень органів місцевого самоврядування»;
«Житлово-комунальне господарство»;
«Місцевий економічний розвиток територіальних громад».

Проблеми та пропозиції з їх вирішення, висловлені учасниками засідань робочих груп, узагальнять в Аналітичному центрі АМУ та надішлють у відповідні міністерства.

На завершення Дня Діалогу міські голови прийняли за основу проект Звернення до керівництва держави щодо вирішення проблемних питань місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 19 Червня 2013 15:57
Що делегація з Волині робила у Криму? Те що роблять усі люди літом в Криму тільки за бабкі дяді Сема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus