USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ріжуть дерева під бар. ФОТО

9 Листопада 2011 09:55
Зрізування двох дерев, ясена і берези, на вулиці Коперника,8а викликало чимале обурення у мешканців навколишніх будинків, які бояться, що замість зелених насаджень у дворі – причому одному на кілька будинків – виросте черговий бар.
Конфлікт власне з цього приводу трапився 8 листопада, - пише Волинський інформаційний портал .
Мешканців будинків, які розташовані на розі вулиць Шопена і Волі, обурило, що у їхньому дворі зрізують дерева. «Жертвами» бензопили стали береза та ясен.

Жінка, яка відповідала за проведення робіт, – підприємець Інна Корольчук – переконувала, що дерева є трухлявими і їх потрібно «чистити», щоб у вітряну погоду вони не наробили біди. «Люди не розуміють, ті дерева треба чистити», – виправдовувала вона проведення робіт.

Разом із тим співрозмовниця запевнила, що жодної дії не починала б без наявності відповідного пакету документів. Як доказ своїх слів вона пред’явила копію розпорядження міського голови Миколи Романюка, у якому наданий дозвіл на знесення дерев «у зв’язку з реконструкцією частини будівлі адміністративного будинку».
Проте депутат Волинської облради, заступник голови постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, будівництва, архітектури та ЖКГ Василь Васковець, який прибув на місце конфлікту, вимагав показати оригінал, оскільки копію досить легко підробити. Аби показати нікчемність, на його думку, продемонстрованого документу, він просто розірвав його на шматки.
Після цього він почав телефонувати Миколі Романюку та поскаржився меру, що «тут ріжуть безбожно дерева». Щоправда, у розмові з градоначальником йому «суфлювали» самі мешканці, оскільки, з’явившись на місці НП, Василь Васковець у деталі протистояння не вникав. Виконавши свою коротку місію, депутат швидко покинув двір.

Щодо самого рішення міського голови, то воно дійсно існує й опубліковане на сайті міськради від 11 жовтня 2011 року.
Проте варто зауважити, що мешканці навколишніх будинків не дарма побоювалися, що у дворі постане черговий бар. Приватний підприємець розповіла, що на тому місці дійсно буде будівництво офісних приміщень та кафе.
«Наразі є документи, які дозволяють розпочинати будівництво», – переконувала Корольчук.

Такі наміри розізлили мешканців, які почали погрожувати розправою за дерева. «Забирайте березу і не з’являйтеся тут більше», – порадили вони приватному підприємцю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
[email protected] Показати IP 9 Листопада 2011 11:09
...Корольчук знову захвачує міську землю під генделики, це вже було і в інших районах міста
Здрасте Показати IP 9 Листопада 2011 11:32
Романюк, все можна продати, та не усіх можна купити!
ТАК-ОТ Показати IP 9 Листопада 2011 12:31
Романюком при Шибі, як землю виділяли, в мерії ще й не пахло...
Лучанин до ТАК-ОТ Показати IP 9 Листопада 2011 16:13
Хоче показати що мер - нехай наводить порядок. Яка різниця хто виділяв? Повинен бути порядок і відповідальність. Чи це як з Юлькою - "політика"?
Ха! Показати IP 9 Листопада 2011 15:39
Так дерева ж то не гнилі і не трухляві...Корольчук троха помилилась...
Гнів Показати IP 9 Листопада 2011 16:07
Та скільки ж можна гребти під себе? Мали б совість, а то люди додадуть...
Гуцул Показати IP 9 Листопада 2011 22:11
Хто така Інна Корольчук? Шо за підприємець, чим займається? Хто зна? І шо там буде, знов генделик?
молдаван до Гуцул Показати IP 10 Листопада 2011 21:52
Інну Корольчук, якщо це вона на фото, частенько можна бачити у барі "Хатинка", щость там поостійно перевіряє та так само рахує на калькуляторі... мабуть прибутки, чи збитки.
Вінстон Показати IP 10 Листопада 2011 07:42
Не за людей нас тримають.... нашої думки не питають!
До гуцула Показати IP 10 Листопада 2011 17:34
Інна Корольчук , мабудь, близька родичка депутаат Корольчука.
Гість Показати IP 10 Листопада 2011 18:12
знову МР продала землю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus