USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Міст на Винниченка може завалитися

11 Квітня 2012 15:44
Цьогоріч у Луцьку заплановано відреконструювати за кошти з державного бюджету 64 об’єкти. Місто вже отримало перший транш обсягом 4,2 мільйона гривень.

Про це йшлося 11 квітня під час засідання виконкому міськради.

Зі слів начальник міського департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, протягом 2012 року за рахунок державної субвенції заплановано провести реконструкцію 64 об’єктів. «Список сформували працівники департаменту, з врахуванням запитів депутатів і колективних звернень населення», - зауважив посадовець.

Також в переліку – 40 вулиць, на яких замінять асфальт. «Це вулиці, де практично немає твердого покриття», - відзначив посадовець.

Значні роботи запланували провести задля відновлення двох мостів, які розташовані в межах Луцька. «Перший - міст через Стир біля села Рованці. Там складний стан конусів, бо змивні води їх руйнують. Існує необхідність поновлення дорожніх швів і покриття», - повідомив Кубіцький.

Другий міст – на вулиці Винниченка. «Він розташований над річкою Сапалаївкою. Там некоректно лежать опори, на яких розташовані дорожні плити і міст може обвалитися», - розказав посадовець.

Перший заступник мера Святослав Кравчук попросив при проведенні реконструкції доріг враховувати потреби неповносправних громадян.

«Там повинні бути відповідно облаштовані пішохідні переходи та тротуари. Вони повинні бути понижені, щоб людина спокійно могла проїхати», - висловився він.

Насамкінець міський голова Микола Романюк повідомив, що прийшов перший транш – 4,2 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОЧІ Показати IP 11 Квітня 2012 15:58
Шановні комунальники! Встановіть щит хоча б з дсп вздовж тротуару від зупинки до мосту на вулиці Виниченка, бо ж в мокру погоду через утворення широкої калюжі на дорозі і тролейбуси, і автобуси, і легкові машини хвилею бруду накривають перехожих і заливають вузенький тротуар. Ця мука триває роками!!!
хз Показати IP 11 Квітня 2012 16:19
Колесовідбій необхдіний там, а не ДСП :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus