USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Прибирання сміття по-луцьки: його закатали в асфальт. ФОТО

22 Вересня 2013 12:38
Територію Луцької міської клінічної лікарні, де впродовж двох останніх років збиралися будівельні та інші відходи, впорядкували в оригінальний спосіб - все закатали в асфальт.

На початку серпня Волинські Новини повідомляли, що під час масштабної зливи потік води, який рухався з проспекту Відродження через територію Луцької міської клінічної лікарні, ледь не зніс у водойму паркан разом з відходами, які збиралися у закапелку лікарняного закладу останні два роки.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ЛУЦЬКУ МІСЬКУ ЛІКАРНЮ ЛЕДВЕ НЕ ЗМИЛО РАЗОМ ЗІ СМІТТЯМ. ФОТО
Нині територію, де було будівельне сміття, облагородили – на подвір’ї видніється свіже асфальтове покриття та біленькі бордюри навколо дерев.

З двору лікарні «картина» красива, втім з іншого боку паркану, що межує з парком 900-річчя міста Луцька, зауважуємо, що асфальтоване покриття поклали просто на купу сміття.



Не зупинив «господарників» навіть той факт, що рівень відходів, разом з тим, що принесла туди «велика вода», досяг середини паркану і він ледве стримує досить велику вагу.
До вашої уваги фото кореспондента Волинських Новин до «впорядкування території» і тепер.









Приємно, що адміністрація лікарняного закладу, чи то Луцька міська рада, відреагували на повідомлення ВН.
Утім чому територію впорядкували саме так, доки не відомо. Можливо, й поспіхом, адже нещодавно до Луцька приїздив досить поважний гість.
ЧИТАТИ ЩЕ: ПАРК У ЛУЦЬКУ ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ НА «ДЖУНГЛІ». ФОТО
До слова, «хащі» на земельній ділянці, яку надали під будівництво православного храму, що неподалік вулиці Ветеранів, теж впорядкували, тепер там і сліду немає від високої трави та зламаних гілок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Корінний лучанин Показати IP 22 Вересня 2013 18:56
ТРЕБА ЦЕЙ ЛУЦЬКИЙ ДОСВІД ПЕРЕДАТИ КРАЇНАМ ЄВРОСОЮЗУ КУДИ МИ ЙДЕМО, ПОКИ ЩО АСОЦІЙОВАНИМ ЧЛЕНОМ! МОЖЕ ШВИДШЕ ПІПИШУТЬ УГОДУ!?
O_o Показати IP 22 Вересня 2013 20:37
Я В ШОЦІ.....ЯК ТАК!!! ......ЧЕСНО, СЛІВ НЕ МОЖУ ТАКИХ ПІДІБРАТИ ЩОБ БЕЗ "МАТУ" БУЛО
Волинянин Показати IP 22 Вересня 2013 20:58
А так все було добре.Не догледіла головна лікарка.Так спішила догодити великому гостю.Так буває....Ми ж йдемо у ЄВРОПУ.
Семен Показати IP 23 Вересня 2013 12:31
Тут вспомнилась песня - я заборы перемахивал легко и версту сменяла новя верста. А счас очень легко!
Т.С. Показати IP 23 Вересня 2013 13:22
Видать крепкий забор!
Коментатор Показати IP 23 Вересня 2013 14:46
От цікаво скільки такий благоустрій території протримається? Мабуть вже весною буде така ж картина, як і до появи асфальтного покриття. Кому і навіщо потрібна така показуха???
Ці руки нічого не брали до Коментатор Показати IP 23 Вересня 2013 21:07
весною ще раз виділять кошти, потім ще раз осінню і т.д. Їм не жаль, це ж наші гроші в їхні кишені вода змиває...
Роман Показати IP 23 Вересня 2013 18:10
Розстриляти за такий ремонт.
Лучанин Показати IP 23 Вересня 2013 23:58
Не хочу захищати головного лікаря, бо не вона кладе асфальт, не хочу захищати завгоспа, чи хто там в них, бо і не він кладе, хоча, можливо, по репі й получить, бо міг і додивитись. Але є люди, які асфальтують територію згідно певних вимог до цього і стандартів. В одному місці вони поклали асфальт на пилюку, в іншому на грязюку, а тут на сміття! Видно технології саме цього і потребують! А ви все цар та цар ... Не царское это дело, асфальт класть! Бр-р-р, гидко ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus