USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Проректор луцького вишу показала «Секрет жінки-кішки». ФОТО

30 Листопада 2012 17:35
Виставка картин проректора з міжнародних зв'язків Луцького гуманітарного університету Лариси Нижегородцевої-Кириченко «Секрет жінки-кішки» урочисто відкрилася 30 листопада у приміщенні цього вишу.

Загалом на виставці представлено приблизно 100 робіт автора, написаних у різні роки. Як розповіла Лариса Нижегородцева-Кириченко, працює вона у стилі тральфреалізму і вважає мистецтво «джазом своєї душі». «Це - емоційний аспект мого життя. Я виплескую свої жіночі настрої, що відрізняються від чоловічих. Мене розуміють жінки. А настрій не буває чітким, прямокутним, трикутним – він завжди розмитий», - каже автор картин.



Як часто Вас «відвідує» муза?

Як тільки починаються канікули, я не відриваюся від мольберта.

Скільки виставок у Вас уже було?

Перша виставка в обласній бібліотеці для юнацтва була, потім ще одна. Це вже третя. Тут є роботи 2009 року, але загалом я працюю більше 5 років.

Опишіть сюжети Ваших картин.

Переважають нереальні квіти. Бо в реальних квітах неможливо фантазії «ввімкнути». В нереальних, тральфреалістичних квітах, трансформованих фантазією, ти можеш будь-які лінії писати.

Що Ви зараз творите?

У планах маю поєднати значення древніх рун зі своїми квітковими мотивами.










Урочисте відкриття виставки Лариси Нижегородцевої-Кириченко відвідали студенти, викладачі ЛГУ, місцеві митці та інші поціновувачі творчості авторки. Серед перших відвідувачів - також колишній Луцький міський голова Антон Кривицький. Наймолодші гості виставки – вихованці центру раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка».

Триватиме виставка картин «Секрет жінки-кішки» до 7 грудня.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Zozulechka Показати IP 30 Листопада 2012 19:35
Лариса Олексіївна is always on top!))
недовіра Показати IP 30 Листопада 2012 23:20
Проректор? Та ще й з міжнародних зв'язків? Гм...
дивився Показати IP 1 Грудня 2012 13:25
А що, цей університет ще існує? Я здивований. Він впродовж двох років не набирає й десятка студентів. А що там є міжнародного? А фото справляє враження циганки-гадалки...
я до дивився Показати IP 1 Грудня 2012 18:02
Отож-бо,фото взагалі наводить на нехороші роздуми.
Бармалєй Показати IP 1 Грудня 2012 21:59
А Таня Кривицька розцвіла...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus