USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Прокурор Волині не прийшов до депутатів

21 Лютого 2013 17:33
Прокурор Волинської області Андрій Парака не зміг прийти на чергову сесію облради, аби проінформувати про стан законності на Волині у 2012 році.

Про це стало відомо під час 2-ого пленарного засідання 17-ої сесії Волинської облради VI скликання 21 лютого.
Замість Андрія Параки до сесійної зали прийшов його заступник Вадим Веніславський. Однак, депутати не захотіли слухати інформацію прокурора.
Так, депутат облради «фронтзмінівець» Ігор Гузь попрохав перенести розгляд питання на наступне засідання сесії. «В нас є питання саме до прокурора області», - мотивував обранець громади. Із ним погодився й Олександр Пирожик.
Щодо цього, Вадим Веніславський зазначив, що у випадку, коли до прокурора області є запитання, то депутати можуть скористатися своїм правом направити до нього свій запит.
Своєю чергою, Віталій Карпюк зазначив, що потрібно вислухати інформацію Веніславського. «Треба питання сьогодні прийняти і не морочити голови», - додав він.
Із ним не погодився депутат Василь Столяр. «Може, комусь не принципово, а мені – так. В мене до нього запитання, а не до заступника. Маски-шоу продовжуються: авто підпалюють, ЦУМ згорів», - висловився він.
Свою пропозицію висловив і Борис Загрева. За його словами, у порядку денному чітко сформулювали питання щодо того, що заслуховуватиметься інформація не просто прокурора області, а прокурора області Андрія Параки. «Треба міняти тоді формулювання питання, щоб це відповідало регламенту. Давайте поступимо логічно. Або змінимо те, як виглядає питання, або перенесемо його розгляд», - додав обранець громади.
Врешті, після обговорення проблеми, кому інформувати про стан законності у 2012-ому році і коли, голова Волинської ОДА Борис Клімчук запропонував перенести розгляд питання на наступне пленарне засідання, однак, розглянути його першим.
Саме цю пропозицію і виставив на голосування головуючий на сесії Володимир Войтович. Її і підтримала більшість обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 21 Лютого 2013 18:10
Для чого нам прокурор, якщо Клімчук все знає та вирішує.
працівник прокуратури Показати IP 22 Лютого 2013 09:15
Веніславський В.В. не перший заступник прокурора області.
В.Стнепанюк Показати IP 22 Лютого 2013 14:37
Замовніі кваліфіковані злочини злочини такі як підпали, в області не ніколи не розкривались, тому , що варяги які керують правоохоронними органами задавили місцевих професіоналів оперативників, тому що прибули на Волинь як заробітчани.
Фото Показати IP 22 Лютого 2013 19:39
...застаріле. АА вже дженерале

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus