USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Прокурор Луцька опротестував рішення міськради

19 Березня 2013 17:35
Прокурор Луцька вніс подання щодо рішення Луцької міськради про надання пільг за оренду нежитлового приміщення Свято-Дмитріївській релігійній громаді Української Автокефальної Православної Церкви.

Про це йшлося під час засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 19 березня.

Прокурор Луцька вказав на порушення законодавства у сфері оренди комунального майна у відповідному рішенні Луцької міськради від 30 січня 2012 року і зазначив, що рішення є неправомірним, і його треба скасувати. Так, як вказано у поданні, депутати міської ради не могли надати пільги своїм рішенням на сесії.

«Там не було договору заключено оренди з цією релігійною організацією. Тобто не було кому пільги надавати. І мало бути там: таким-то договором передбачити пільгу», - зазначив заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Тож на розгляд членів комісії запропонували проект рішення про задоволення подання прокурора частково зі змінами одного з пунктів проекту рішення. Так, у новому документі було вказано, що депутати погоджують КП «Парки та сквери Луцька» укладення зі Свято-Дмитрівською релігійною громадою Української Автокефальної Православної Церкви договору оренди нежитлового приміщення загальною площею 66 квадратних метрів, що на вулиці Гетьмана Мазепи, 38.

Саме цей проект рішення і підтримали члени комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 19 Березня 2013 21:07
Прокуратура проти міської ради, це щось нове...!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus