USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Північний ринок у разі пожежі перетвориться на пастку?

14 Березня 2012 17:18
У Луцьку рятувальники перевірили стан протипожежного захисту Північного ринку. Як наслідок, вказали адміністрації торговища на незадовільну організацію евакуації працівників та відвідувачів.

Про це повідомляє Центр пропаганди УМНС у Волинській області.

Тактико-спеціальні навчання пожежно-рятувальних підрозділів на території Північного ринку, що на вулиці Гордіюк у Луцьку, відбулися 14 березня.

За тактичним задумом, під час навчань відпрацьовано дії пожежно-рятувальних підрозділів та адміністрації ринку щодо ліквідації пожежі та евакуації людей. За легендою, умовна пожежа трапилась у торгівельних контейнерах, розташованих всередині ринку.

Встановивши автомобіль на пожежний гідрант, бійці МНС проклали рукавну лінію до місця виникнення пожежі.

Начальник територіального управління МНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук особисто проконтролював перевірку справності найближчих вододжерел.
Під підбиття підсумків навчань він вказав адміністрації ринку на незадовільну організацію евакуації працівників та відвідувачів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 14 Березня 2012 23:11
Пане Грушовінчук! А коли гаражі отець Іван Семенюк, Федя Трущенович і інша братва з прибудинкової території приберуть - чи Вам заплатили і Ви збираєтесь і надалі закривати очі на втанволені Вами ж порушення.
о_О Показати IP 15 Березня 2012 13:40
Для Лучанка! Шановна пані Жукова, краще заплатіть борги за комунальні послуги, а гараж Семенюка Вас хай не хвилює!
Док Показати IP 15 Березня 2012 13:45
А що там з ЦУМом, знайшли винних? Збитки відшкодували?
Гуманіст Показати IP 15 Березня 2012 19:08
Вийди на Театральну площу і побачиш, що там з ЦУМом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus