USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Обіцяють, що страйку на ЛПЕ не буде

21 Лютого 2012 16:32
За станом на 1 лютого працівникам Луцького підприємства електротранспорту боргують 943 тисячі гривень. Керівництво ЛПЕ не втрачає надії на державну субвенцію.
Про це йшлося 21 лютого під час засідання комісії Луцької міської ради з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обовʼязкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати.
Заступник мера Василь Байцим розповів, що наразі підприємства обласного центру боргують своїм працівникам понад 4,6 мільйона гривень. «Зростає цей показник на економічно активних підприємствах. На 6 об’єктах залишилися минулорічні борги і накопичуються нові», ‒ зауважив посадовець.
Головний бухгалтер ЛПЕ Ніла Олійницька повідомила, що зарплатний борг на підприємстві становить 943 тисячі гривень. «Це частинка за листопад і грудень. Фонд щомісячної оплати «чистими» ‒ 950 тисяч. Також існує заборгованість по податках», ‒ відзначила фахівець.
Байцим поцікавився, чи боятися лучанам страйків.
«Я думаю, що ні. Ми надіємося на субвенцію. За січень і лютий цих грошей поки не дали», ‒ сказала бухгалтер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уніат Показати IP 21 Лютого 2012 22:07
ЛПЕ має пільгу по сплаті податку на додану вартість, який становть 20 відсотків від суми продажу. тобто, якщо маршрут № 15 приносить за один день 800 гривень жлхлду, то ЛПЕ налкжить слоатити державі 160 гривень ПДВ,з якого ми отримуєм пенсії, стипендії зарплати. А Вони готові інваліда викинути з автобуса бо не заплатив 1 гривню. Українці- де Ви?.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus