USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Невідомі посеред стадіону збудували хату. ФОТО

18 Листопада 2011 10:03
Для спортивних закладів міста влада виділяє гроші лише на заробітну плату працівникам та оплату комунальних послуг.
Про це йшлося 17 листопада, під час виїзного засідання комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, - пише Волинський інформаційний портал .
Депутати відвідали дитячо-юнацьку спортивну школу №2 та на власні очі побачили проблеми цього закладу. Нагадаємо, що перевірити роботу закладу обранці вирішили під час минулої сесії Луцької міської ради. Тоді ж прозвучали закиди від голови фракції ПР Івана Смоленга, що директор не може впоратися з своєю роботою, та, навіть, не прийшов на відкриття залу, який ремонтувала ця політична сила.
Голова комісії Павло Данильчук попросив директора спортивної школи Миколу Марчука прокоментувати ситуацію. Він розповів, що є суддею національної категорії, і саме в день відкриття перебував у Полтаві, на що надав ще й офіційні документи.
Він розповів, що взагалі не розуміє, чому розпочались ці баталії, адже договір з ним продовжено до 2013 року, однак вже зараз на керівника «тиснуть» та вимагають написати заяву на звільнення.
Марчук розповів депутатам й про роботу школи, адже зараз там функціонує 7 секції, а приміщення розміщені в різних районах міста. Він провів обранцям екскурсію, та показав, що зроблено.
Депутат Сергій Сівак, який обраний від округу, в межах якого розміщений заклад, зауважив, що ще минулої зими під час однієї з сесії озвучив звернення з проханням виділити 50 тисяч гривень на ремонт покрівлі, адже, за його словами, у негоду, посеред залу для тренувань стояли тазики, в які стікала вода.
Однак, крім відписки про брак коштів, він нічого не отримав. Марчук розповів, що зараз ремонт зроблений, щоправда, так би мовити, в кредит, тобто фірма, яка робила його, погодилась отримувати плату частинками. За його словами, міська влада виділяє лише кошти на зарплатню працівникам закладу та оплату комунальних послуг. Все решта робиться силами меценатів та спонсорів.
Показав керівник спортшколи ще одне болюче місце, а саме, тренажерний зал. Усі агрегати там ще з радянських часів. Проте, він зауважив, що сюди є абонемент, охочі можуть за невелику суму приходити і тренуватися. Для закладу це додатковий заробіток, приблизно 2 тисяч гривень в місяць.
З’їздили обранці й на стадіон, в районі Теремно. Марчук розповів, що він знаходиться в оренді у футбольного клубу «Волинь», який збирається робити там реконструкцію.
Проте наразі ситуація там не дуже позитивна, адже, крім того, що дуже погане покриття, обабіч стадіону ростуть чагарники, а мешканці викидають туди ще й сміття.

Перевдягаються діти в залізному вагончику.
Крім того, на територію стадіону зазіхають й невідомі люди. Там поставили вагончик, загородили частину території парканом, та ще й збудували невеличкий будиночок. Кому він належить, керівник спортивної школи не знає.

Депутати пообіцяли розібратись з цією ситуацією, а також звернутись до ФК «Волинь», щоб він надав інформацію про те, коли саме і як проводитиметься реконструкція стадіону. У підсумку обранці визнали роботу закладу задовільною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 18 Листопада 2011 13:01
Цю віллу видно з мого вікна. А на її території було раніше ще одне менше футбольне поле. Ми колись там постійно грали. До речі вона не одна там дві хати. На фоні інших хатинок, що рядом, ці дві вілли дійсно вражаюче виглядають і територія там немаленька. На роботі таких грошей не заробиш
ursa Показати IP 19 Листопада 2011 17:06
"На работе" вообще денег не заработаешь. Зарабатываешь на виллы, когда РАБОТАЮТ НА ТЕБЯ ;) Такая вот печальная констатация фактов :)
Ігор до ursa Показати IP 20 Листопада 2011 18:06
Я б сказав, що заробляєш гроші, коли займаєш якусь високу державну посаду і крадеш гроші з бюджету. Як сказав ursa "Такая вот печальная констатация фактов :)".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus