USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Нелегальний ринок у Ковелі хочуть легалізувати. ФОТО

12 Квітня 2013 14:23
Уже втретє торговці стихійного ринку, що роками функціонує в центрі Ковеля, збирають підписи за його легалізацію.

Люди втомилися торгувати на землі, постійно вислуховувати нарікання з боку деяких квартиронаймачів, будинки яких знаходяться поруч із ринком, та бути гонимими працівниками міліції, - пише ПроКовель.

Люди готові узаконити свою торговельну діяльність, сплачувати до бюджету міста всі необхідні платежі взамін на встановлення декількох прилавків на торгівельному майданчику. Місце для його зведення також підшукали: поруч із уже існуючим стихійним ринком. Однак необхідно, щоб влада Ковеля виділила для цього землю та надала відповідний дозвіл.



Нещодавно група зацікавлених продавчинь у складі 16 чоловік ходила по прийом до міського голови Олега Кіндера. За словами ініціатора зустрічі Оксани Богославець, градоначальник Ковеля їх уважно вислухав і дав зрозуміти, що він не проти того, щоб люди там торгували. Однак більше нічого не зміг пообіцяти.

Не всім припала до вподоби думка активістів ринку. Ті, хто виступає проти наміру торговців, також пишуть листи-скарги до мерії.



Наразі працівники стихійного ринку збираються ще звернутися за підтримкою до депутатів міської ради, яким й нададуть зібрані підписи. Вони вірять, що їм допоможуть створити елементарні умови праці, а бюджет міста матиме від того фінансовий зиск.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus