USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Не знають, що робити з Будинком офіцерів

18 Квітня 2012 15:27
Доля колишнього Будинку офіцерів у Луцьку залишається невирішеною.
Про це сказав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час брифінгу 18 квітня.
Наразі, кому передати приміщення ‒ обласній філармонії чи технічному університетові ‒ Клімчук вирішити не може. Мотивує недостатнім фінансуванням на реалізацію цього проекту з Держбюджету.
Нагадаємо, що, за дорученням Віктора Януковича, будівлю колишнього Будинку офіцерів управління мали передати зі сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України в управління Волинської обласної державної адміністрації для облаштування в ньому концертних залів Волинської обласної філармонії.
Своєю чергою, студенти «політеху» звернулися до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова із проханням втрутитися у ситуацію щодо передачі навчальних приміщень Луцького національного технічного університету (Будинку офіцерів на вулиці Винниченка в Луцьку) на баланс Волинської ОДА.
Проте, на думку голови ОДА Бориса Клімчука в приміщенні Будинку офіцерів доцільним буде все ж таки облаштування «пристойної» філармонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
стасик Показати IP 18 Квітня 2012 16:36
Борис, не здавайся!!! Роби концертні зали. Це буде надбанням усіх жителів міста. А керівництво ЛНТУ хай спрямує свої зусилля на боротьбу з хабарництвом у свому закладі, а не на прихватизацію земель та будівель. Вони вже 5 років тому взяли під будівництво студмістечка земельку на вул. Червоного Хреста. І що маємо... захаращенна земелька та зруйновані будівлі. Теж саме буде і з Будинком офіцерів.
дід Показати IP 18 Квітня 2012 16:44
а біль"ярдний мармуровий стіл де поділи? може Божидарник вже забрав?
@ Показати IP 18 Квітня 2012 20:40
З цим Будинком офіцерів одні "кидки" вже бояться вкладати у нього великі гроші так як завтра його відберуть знову ) так і залишиться міським опудалом та прикро, що в центрі на виду, там реально зробити капіталку і буде мега круте приміщення і зробити фасадну підсвітку, дах з кераміки мммм цяцька та це реально лише бізнесу чи фін. установам ))
соня Показати IP 18 Квітня 2012 22:13
Нехай вони краще Промінь до ладу доведуть. Просто іде боротьба за дерибан.
:) Показати IP 18 Квітня 2012 22:47
землю на Червоного Хреста віддали не ЛНТУ а ВНУ...
Козак Показати IP 18 Квітня 2012 23:05
её необходимо отдать под офис Волынским коммунистам!!!!
Офіцер Показати IP 19 Квітня 2012 06:24
Пане Борисе! З Вашою любов'ю до екскрементів, ой, пробачте, експериментів, краще вже віддати підприємцю, щоб Будинок Розпусти відкрити та проституцію легалізувати. І профіль збережеться - офіцери першими будуть і прославитесь так, що за 1-м туром в Президенти на наступних виборах пройдете! А корупцію на теренах Волині зайве укорінювати не треба, ЛНТУ й так має славу одного із провідних осередків!
Викладач ЛНТУ Показати IP 19 Квітня 2012 09:23
Борисе Петровичу. Не віддавайте цей будинок КЛАНУ Божидарників. Вони і так вже обнагліли. Повідправляли всіх викладачів за свій рахунок на три дні кожного місяця з лютого по червень. (добре що закон обмежує - не більше 14 днів), а то б і по тижнях сиділи без нарахувань з/п. А на роботу ходити і пари читати потрібно так як і раніше... Познімали всі доплати за наукові ступені та вчені звання... стидно ... Подивіться на те скільки часу вони до пуття не можуть довести добудову поверхів в корпусах на Львівській і на Потебні...
Потебенько Показати IP 19 Квітня 2012 10:34
А на Потебні ще й не прибирає ніхто, кажуть, нікому. Стільки безробітних, а студентів примушують!
VSC Показати IP 19 Квітня 2012 12:41
Лучше отдайте в аренду банку или нормальной фирме под офисы. Филармония сама не потянет ремонт и обслуживание, посмотрите на состояние помещения по пр. Воли. А ЛНТУ оно вообще не надо, у них и так недвижимости хватает. Вспомните, как Божидарник откупился от прокуратуры послу случая на охоте - отдал целое здание на Винниченка. Так зачем ему еще одно?
А что за история до VSC Показати IP 20 Квітня 2012 22:26
Можно по-подробнее?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus