USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.75 10.90

Народний депутат подарував Луцькій школі ноутбуки і проектори. ФОТО

31 Січня 2013 09:13
11 мультимедійних проекторів та 11 ноутбуків отримала Луцька гімназія №18 від засновника благодійного фонду «Новий Луцьк», народного депутата України, Ігоря Палиці.

Подаровану техніку місцевому навчальному закладу Ігор Палиця вручив 30 січня під час зустрічі з учнями, педагогічним колективом школи.

З його слів, всі школи Луцька мають бути повністю обладнані для комфортного та сучасного навчання та викладання. «Мене багато хто питав, що по закінченню виборів буде робити фонд: працюватиме чи не працюватиме. Обіцяти щось перед виборами і казати, що буде працювати 100% можна було, але… Ми будемо йти до тієї цілі, яку поставили перед собою − всі школи нашого міста повинні бути із сучасним обладнанням та сучасними умовами для навчання. Сьогодні ми робимо один невеликий перший крок, який продовжує наші починання», − зауважив Ігор Палиця.

Зі слів нардепа, наразі також вирішено питання і про відзначення педагогів, які отримуватимуть стипендію благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Також цього року, як і 2012-го, школярі разом із педагогами зможуть відпочити на гірськолижному курорті «Буковель».

Як зауважив присутній під час вручення техніки перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук, Луцькій гімназії №18 «повезло», адже це рідна школа Ігоря Палиці, яку він закінчив ще 1989 року. Водночас посадовець додав: «В кожній школі має бути клас на 30 учнів, в якому кожна дитина буде мати своє робоче місце. Тому практично всі школи будуть обладнані комп’ютерними класами»







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 31 Січня 2013 09:19
приємно, що Ігор Палиця і далі виконує свої обіцянки!! Молодець!!!
Семен Показати IP 31 Січня 2013 10:45
Государство должно обеспечивать учебный процесс. Иди образрванные люди нужны только народным депутатам. Позор. Милиция уже сажает за решетку учитилей химии за хранение кислот в химкабинете, видетели, наркоту могут изготовить. Скоро и за и Виндовс левый до учитилей информатики доберутся.
Хм Показати IP 31 Січня 2013 10:53
Ну-ну, так тримати...
ОР Показати IP 31 Січня 2013 11:19
Правда не всі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus