USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Напрямок руху з ямами, - Романюк про тротуари. ФОТО

23 Травня 2012 18:57
Частина тротуарів на проспекті Волі в Луцьку знаходиться у жахливому стані, тож у мерії обіцяють: там поступово покладуть бруківку.

Виїзна нарада з приводу реконструкції проспекту Волі відбулася 23 травня.

Як розповів Луцький міський голова Микола Романюк, проект реконструкції проспекту Волі включає розширення проїжджої частини з лівого боку від вулиці Шопена до Київського майдану. Мовляв, вона нерівномірна – її ширина коливається від 10,5 метрів до 12. «Вона такою пляшкою», - пояснив Романюк.

Мер зазначив, що розширення вулиці – актуальне. «Особливо взимку, коли купи снігу біля бордюрів. Стане тролейбус – на дорозі мало місця. Це – небезпечно», - мовив Романюк.

Проект реконструкції проспекту розписаний приблизно на 20 мільйонів гривень. Але оскільки мерія не знайшла стільки грошей на ці потреби, ремонтуватимуть головну вулицю міста поступово. «У цьому році ми вирішили не робити комплексного ремонту, але не зробити взагалі нічого – було б неправильно», - сказав мер.

Він додав, що тротуари тут перебувають у жахливому стані. «Тут немає тротуару. Тут – напрямок руху з ямами», - мовив Романюк.

«Будемо класти тут бруківку. В перспективі буде весь проспект в бруківці, але будемо робити потрохи. Зараз є проект на реконструкцію від лісового господарства до Чехова», - сказав мер.

Тож, за словами міського голови, на реконструкцію тротуару виділили 900 тисяч гривень.

Однією із причин жахливого стану тротуару на Волі є застарілі дерева. «Вони своєю кореневою системою підривають асфальт і тротуар», - сказав Романюк. Тож, імовірно, ці дерева викорчують. «Але це не буде масовим знесенням дерев», - додав мер.

Тротуар на проспекті Волі почнуть ремонтувати у червні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
А я думав Показати IP 23 Травня 2012 19:21
на соціальний захист мер наміриться! А включили програму "БАБЛОЇД".
Палиця Показати IP 23 Травня 2012 20:30
Таку ж брукiвку як на театральному майданI. Вже сипеться. А грошI Микола вкрав.
Коля Показати IP 23 Травня 2012 23:04
На театральному майдані бруківку вклали не за кошт Міської Ради. А за рахунок Ігора Палиці.
111 Показати IP 23 Травня 2012 23:28
ну цей хоч шось робить порівняно з попередніми
antikommi Показати IP 24 Травня 2012 00:54
Романюк вдягає літню сорочку під пінжак? Кошерно.
SET Показати IP 24 Травня 2012 07:48
"Він додав, що тротуари тут перебувають у жахливому стані. «Тут немає тротуару. Тут – напрямок руху з ямами»" А хто ж ті якми понароблював пан мер не знає хіба? На 5 фото чітко видно хто "працював" над тротуаром. Тут лише 2 варіанти: ВЛуцькводоканал або Луцьктепло, оскільки чітко видно що робився ремонт мережі, а асфальт поклали як-небудь. таке явище дуже поширене в Луцьку. Однак, згідно закону, організація яка проводить ремонтні роботи повинна відновити покриття до того стану, який існував до ремонту!!! Чому на це ніхто не звертає уваги? І хто саме в УЖКГ ставить ставить підписи , що покриття після проведеного ремонту мереж відновлене???
antikommi до SET Показати IP 24 Травня 2012 10:17
Хто хто. Коля Осіюк.
Лучанин Показати IP 24 Травня 2012 08:54
2 Коля. Думаєш в Ігоря не крадуть гроші? про Ромвнюк. А чим він відрізняється від попередника вздовж вулиці Гордіюк замінили всі бровки з неякісного матеріалу вони вже всі посипались((( Злодії вони всі одним словом. Україну спасе лише 100% ЛЮСТРАЦІЯ !!!!
лучик Показати IP 24 Травня 2012 09:24
романюк такий собі дядьо в літах.
Paulo Показати IP 24 Травня 2012 09:32
Це не проспект Волі, це навіть провулком назвати важко. Всі гості міста сміються над нашим "ЦЕНТРАЛЬНИМ ПРОСПЕКТОМ"!!! Побачим як його збільшать.
Лучанка Показати IP 24 Травня 2012 10:21
Ото відмиють грошенят зроблять на пару сотень тисяч, а в кишеньки покладуть мільйони.І ця дорога розсиплеться за рік, А це роблять з дорогами Луцьк тепло і водоканал- це абсурд. Пориють і засиплять як небудь, воно зразу все сідає і починається деформація дороги. А це все тому, що відповіальності ніякої, виконавчої служби ніякої,хто що хоче,то і робить,юо знають наперед, а нам нічого не будеюЯкщо люди пробують щось сказати, то посилають дуже далеко: "На хутір бабочки ловить".На жаль маємо те, що маємо.
Вася Показати IP 24 Травня 2012 13:28
А наш мер не хоче подивитися на те, як ходитити по тротуарах на проспекті Соборності, особливо, коли стемніє, а тротуари навіть не освітлюються - стовпів неме, не передбачено.
луцьк Показати IP 24 Травня 2012 14:24
тротуари у місті практично відсутні -їх зруйнували власники магазинчиків .які по них ганяють грузовий транспорт що підвозить туди товар.Чому їх за це ніхто не питає- їх плата в бюджет міста сміхотворна в порівнянні з вартістю цих робіт. Пивні палатки повсюди- подивіться як вони кидають бочки з пивом на тротуари це ж видно у якому стані напроти тих точок тротуар. Питання до влади :коли з вулиць міста заберуть палатки- гадюшники з пивом.
Своя Показати IP 25 Травня 2012 17:23
купи снігу біля бордюрів - то їх мабуть треба прибирати а не перекидати з тротуаруна дорогу. да залишать для пішоходів сантиметрім 30 для топання а все остальне під дорогу для своїх джіпів зараз ходжу з коляскою на половину нових=бамбезних бордюрів вилізти неможливо бо вони мені майже по коліна нащо таке робити?! якщо робити то з толком а як воно зроблено аби як то краще взагалі не братись, так як меморіалом вийшло шонібуть робити робили а нічого не зроблено і купа грошей пішло внікуда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus