USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Збройні Сили даватимуть більше грошей

5 Грудня 2011 17:39
20-ту річницю Збройних Сил України відзначили у Луцьку.

Урочистості з цієї нагоди відбулися 5 грудня у міському Палаці культури.

У залі зібралося духовенство, військові та ветерани. Після проголошення Незалежності Збройні сили України, як зазначили ведучі, стали спадкоємцем високої слави українського козацтва гарантом впевненого розвитку держави.

Начальник Луцького гарнізону, військовий комісар обласного військового комісаріату, полковник Віталій Чурай привітав причетних зі святом. «Не зважаючи на всі негаразди та випробування, в армію прийшло багато позитивних процесів, що дає право стверджувати – Збройні Сили України відбулися і стали основним гарантом незалежності та територіальної цілісності нашої держави», - зазначив він.

Також Чурай додав, що у наступному році загальна чисельність особового складу вітчизняної армії сягатиме 130 тисяч чоловік. «Причому на виконання вимог Президент України обіцяє суттєво підвищити обсяги фінансування Збройних Сил. Підтвердженням цього є планове збільшення на 27% обсягів фінансування Збройних Сил України вже у 2012 році», - повідомив чиновник.

Перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко розповів, що й сам причетний до цього свята. «Я теж 16 років носив військову форму. Ми з вами добре знаємо, що справжній вік української армії сягає кількох століть. Її воєнні традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах з часів Київської русі та до Великої Вітчизняної війни, а вже в новітній історії – миротворчих місіях наших військових у складі НАТО», - переконував чиновник.

Вітання від голови Волинської обласної ради Володимира Войтовича озвучив його помічник Володимир Магера. «20 років для світової історії – це, мабуть, ніщо. Але для нашої молодої держави, для Збройних Сил України 20 років – це історія», - розпочав свій виступ чиновник.

Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук привітав присутніх від свого начальника – Миколи Романюка. «У всі віки професія військового була престижною. Сподіваюсь, що ті люди, які сьогодні носять погони з честю нестимуть ту славу, яку для них здобували їх діди і прадіди», - зазначив Кравчук.

Чиновники нагороджували військовослужбовців почесними грамотами та подяками. Зокрема Віталій Чурай вручив грамоту директору обласного військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою Павлу Боснюку.

Музичні вітання для гостей виконували духовий оркестр внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Жайвір» Старовижівського районного будинку культури, народний аматорський чоловічий хор «Подвиг» Палацу культури міста Луцька та інші.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СВС Показати IP 6 Грудня 2011 11:50
Какое государство, такая армия,нищий народ нищая армия.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus