USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На Волині вибрали «мегамозковитих» учнів

12 Квітня 2013 09:02
Соціальний проект «Мегамозок-2013» стартував на Волині вперше.

Про це повідомили організатори проекту.

Цей проект здійснює підтримку обдарованої молоді. Його організували спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті» та мережа супермаркетів «Наш Край». Відтак, у рамках проекту, вперше в регіоні вісім тисяч учасників міських та районних олімпіад за свої знання мають змогу зануритися в світ розваг та оздоровитись, не витрачаючи при цьому кошти батьків, а використовуючи подарунковий сертифікат на 150 гривень від СОК «Адреналін Сіті».

Загалом, талановитим учням нададуть послуг в спортивно-оздоровчому комплексі на суму понад мільйон гривень.

Генеральний директор спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» Дмитро Гаврилов розповів: «Проект «Мегамозок» є досить масштабним, оскільки ми намагалися охопити усіх учасників міських, районних та обласних олімпіад, щоб сучасні школярі відчули на собі істину – розумним бути престижно. Хочемо й далі популяризувати цю думку в суспільстві, показати своїми діями приклад іншим, як потрібно підтримувати та стимулювати обдарованих дітей. Сподіваюся, що перший рік проекту в наступні роки надихне багатьох до перемог, адже в основі шкільної олімпіади, як і будь-якого змагання, лежить азарт. В даному випадку – це азарт розумової, творчої діяльності».

Також він зауважив, що цьогоріч проект охопив Волинську область, проте надалі плани більш сміливі – вихід на національний рівень.

Генеральний директор мережі супермаркетів «Наш Край» Ірина Берлач зазначила, що хоча багатьох сучасних дітей важко сьогодні чимось здивувати, є сім’ї, які не можуть дозволити собі витратити певну суму коштів на розваги. Особливо це стосується учнів віддалених населених пунктів, районів.

«Це не означає, що там менш талановиті діти. Просто не
всі мають можливість приїхати в обласний центр, аби поринути у іншим вимір – світ сучасних розваг, а ще активно відпочити й оздоровитись. «Мегамозок» надає таку можливість усім, хто є трішки розумнішим, трішки сильнішим, трішки кмітливішим… Впевнена, наступного року бажаючих стати учасниками олімпіад буде значно більше. Це важлива і благородна місія – виховувати інтелектуально-розвинуту молодь, яка є нашим майбутнім», - наголосила вона.

Проект стартував наприкінці минулого року з моменту відбіркових шкільних олімпіад. Списки їх учасників організаторам надали відповідні відділи освіти.

Наразі розіслали понад три тисячі іменних листів з сертифікатом у віддалені школи, всього ж очікується більш, ніж 8000 учасників. У навчальних закладах Луцька вручення відбулося в святковій атмосфері за участю дирекції та організаторів свята.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
учень Показати IP 12 Квітня 2013 09:14
зібрали "учасників міських та районних олімпіад", а слабо ще до них долучити учасників обласних та всеукраїнських олімпіад? Чи брали лише з Камінь-Каширська?
Учись читать до учень Показати IP 12 Квітня 2013 10:24
Так Гаврилов же тебе сказал про участников областных олимпиад.Читай внимательно.А участником всеукраинской олимпиалы нельзя стать не участвуя в областной.Или не так?
Вчителька Показати IP 12 Квітня 2013 19:47
Якщо учень був учасником обласної і всеукраїнської олімпіади, то він і був учасником міської або районної. Через рівень перестрибнути не можна. Спочатку шкільна, потім міська або окружна, потім районна, обласна і всеукраїнська.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus