USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

На Волині шукають нові імена. ФОТО

4 Квітня 2013 13:56
Сімнадцятий відбірковий конкурс загальноукраїнського фонду культури «Нові імена України» відбувся 4 квітня у Волинському державному училищі культури та мистецтв імені Ігоря Стравінського. Завдяки цьому заходу, мовляв, талановиті юні музиканти нашого регіону матимуть можливість здобути всеукраїнську популярність.



Заслужений діяч мистецтв України Ірина Дмитрук зауважила: «Вже традиційно у конкурсі братимуть участь бандуристи нашого навчального закладу. Минулого року тріо бандуристок «Срібні струни Волині» стали лауреатами і стипендіатами конкурсу, ми дуже пишаємось цим. Цьогоріч квартет бандуристок братиме участь у відбірковому турі. Вони підготували оригінальну програму, зокрема твір Гната Хоткевича «Невільничий ринок у Кафі», до його ювілейної річниці, яку святкують цього року. Студенти надзвичайно цікаві, тому я сподіваюсь, що вони продемонструють свою професійну майстерність і у Києві. У конкурсі беруть участь усі обдаровані діти, учні музичних шкіл та училищ з усієї Волині. Вік учасників – від 4-5 до 26 років, отже вікові рамки досить широкі. Очолює журі цього відбіркового туру професор Київської національної музичної академії імені Петра Чайковського Світлана Глух. Конкурсантів відбиратимуть відповідно до її професійної оцінки».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мда Показати IP 4 Квітня 2013 17:55
Що значить нові імена? Заголовок має змістову помилку. Може, йшлося про таланти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus