USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Волині готовність соцоб’єктів до зими перевірятимуть вибірково

29 Серпня 2012 16:07
Волинська Держархбудінспекція застерігає посадовців від тиску на інспекторів установи щодо підписання будівельних паспортів готовності об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це заявив заступник начальника Держархбудінспекції у Волинській області Андрій Пиріг під час наради у першого заступника голови ОДА 29 серпня.

За словами Пирога, при підписанні паспортів треба уникати формалізму. Задля цього інспекторам потрібно виїжджати на об’єкти і самостійно перевіряти їх готовність до роботи в осінньо-зимовий період.

Однак, Пиріг зазначив, що від Мінрегіону є чітка вказівка про вибіркову перевірку паспортів. Тому тиснути на інспекторів щодо 100%-ого підписання цих документів не варто.

«Якщо паспорт, то це має бути документ, який реально картину відображає на об’єкті. А не те, щоб взяли підписали і забулися за нього», - додав посадовець.

Він зауважив, що інспектор підписанням паспорта декларуєте готовність об’єктів до осінньо-зимового періоду.

Окрім того, Пиріг зазначив, що перевіряти ці паспорти буде робоча група, створена за розпорядженням першого заступника голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка.
Якщо ж будуть порушення, то члени робочої групи «будуть писати приписи зі всіма штрафними санкціями інспекції», - зазначив Пиріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus