USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На продукцію у луцьких супермаркетах скаржаться споживачі

22 Грудня 2012 12:07
Цього року на якість продукції у луцьких супермаркетах поскаржилось семеро споживачів. За цими скаргами Інспекція з питань захисту прав споживачів провела позапланові перевірки.

Про це повідомляє Четверта влада.

Про це повідомили у відповіді на запит в Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області.

За скаргами споживачів інспекція провела позапланові перевірки і найбільше порушень зафіксувала у супермаркетах “Наш край”.

Зокрема, тут виявили ковбасні вироби без дати виготовлення, пожовклі оселедці з запахом, фарш невідомого складу, прогірклий твердий сир. За даними фахівців інспекції, найбільше порушень щодо якості рибної продукції фіксують саме за скаргами споживачів.


Таблицю з виявленими порушеннями супермаркетах міста можна переглянути тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ого Показати IP 22 Грудня 2012 12:36
Мда...сума штрафів вражає. З такими штрафами порушення не зникнуть ніколи)))
Наш Показати IP 22 Грудня 2012 13:44
Наш край, то вообще яка то шарага для продажу отходов. Туда противно заходить.
Водовоз Показати IP 22 Грудня 2012 18:50
Штраф на администратора наложат,а потом его уволят.Примут нового и вся проблема решена!!!
не_EXPERT Показати IP 22 Грудня 2012 22:36
Два дні тому ВН прославляючи писали: "В Україні ‒ 100-й «Наш Край»". Тепер ганять. Надіялись на подарунки від представників «Наш Край»?
гиии Показати IP 22 Грудня 2012 23:45
всього сім людей за рік?! Це мабуть ті, що вижили :-)
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2012 01:16
Наш край це звичайно ще та контора. Колись хотів купити оселедець ( філе ) в банці. Та як глянув дати виготовлення різних виробників, не купив. Таке враження що ці дати ставлять самі працівники супермаркету Наш край, бо не дивлячись що продукція була різних фірм, штамп з датою виготовлення був той самий. А їхня продукція з логотипом Наш край взагалі найнижчої якості. І отаких вже 100, я в ШОЦІ !!! Завжди перевіряйте дату виготовлення продукту та по можливості гляньте її і на сусідній продукції іншого виробника ( аналогічний продукт ). Доречі купувати оселедець мав супермаркеті Наш Край що знаходиться на вул. Львівській біля базарчика ( район автосервісу Сафрон ).
ірина Показати IP 23 Грудня 2012 01:20
в нашому краї на соборності 11 таргани по залу табунами бігають, після того як біля хлібного прилавку з їх випічкою побачила то не купую. масло вагове весь час гірке з датами перебитими. ще в той список просто маркет - постійно прострочене молочне і сирне.
Рома Показати IP 23 Грудня 2012 15:05
Тарантелла, до речі, теж Волвестівська забігайлівка. Напевно, вся просрочка підходящих для піци інгрідієнтів з Наших Країв туди іде.
SET Показати IP 24 Грудня 2012 08:17
Мда... цікаві штрафи, наскільки мені відомо штраф за "прострочку" відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" в 200-кратному розмірі вартості продукції... Смоленг збирає дань на свята)))
С Показати IP 24 Грудня 2012 08:55
Зато в Нашому Краї з цінниками порядок, ще б перевірили супермаркети де в торговому залі ціна одна а на касі більша.
Що й казати Показати IP 24 Грудня 2012 09:01
Щой казати про гіпермаркет ТАМ-ТАМ - частенько попадають смердючі кури , які згнили, а потім їх вимочили в антибіотику і подали для вживання клієну як курку-гріль. Їсиш - аж вивартає, як в собаки. У ВАПАКАХ проблема з окремими акційними, простроченими товарами. Переклеюють строки до вживання - їжте наздоровя, травіться. А потім пояснюють, що акція через те що товар давненько полежав на полицях, то таким чином повертають собівартість товарів. Халявний сир -в мишоловці! Нащо дивляться наша санстанція та відповідні інспекції?
Любі свині Показати IP 24 Грудня 2012 09:44
Дик, розігнали санстанцію...
лучанка Показати IP 24 Грудня 2012 10:34
яка санстанція це шарашкіна контора
Катя Показати IP 24 Грудня 2012 13:39
Цього року на якість продукції у луцьких супермаркетах поскаржилось семеро споживачів. Це означає те,що або у наших супермаркетах все зашибісь як супер і всі люди ну просто щасливі та задоволенні від продукції в магазинах та обслуговування з боку персоналу.....або це означає,що наші люди просто напросто не вміють боротися за свої права та інтереси і все як завжди лишають на самотік,максимум поскандаливши на касі. Знаю чувака який з одного магазину збив пару штук гривень за неправильний цінник на шампунь. Його обдурили на 2 гривні,а він їх напряг через всі інстанції на дві штукі. І це правда,однак у нас таких одиниці,а в Європі таких людей тисячі. Задумайтесь
Каті Показати IP 24 Грудня 2012 14:35
просто у цього чувака міцні нерви, а мені особисто "собі дорожче" боротись за правоту з хамством і нахабністю, а йти по інстанціях все-рівно, що йти по пекельних колах. Всі ж люди різні.
Адольф Показати IP 25 Грудня 2012 14:06
Так я теж чув цю історію про шампунь. магазин не на того попав просто. парень реально молодець
Оксана Показати IP 16 Липня 2014 15:04
Бідні наші покупці. А як дивляться на цінник що поряд і найчастіше дешевший і дарма тільки крик та істерику катають .А як покажеш що не туди дивляться,то вибачення не дочекаєшсь !!!!!!!!!! А це наклеп !!!!!!!!!!! Який орган працює для захисту і покращення роботи магазину??? Нехай ідуть до виробника,постачальника .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus