USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

На Декабристів люди потерпають від підтоплення. ФОТО

13 Червня 2012 17:34
Жителі вулиці Декабристів у Луцьку скаржаться на те, що «подвір’я плавають» під час злив. Так, після останньої, яка відбулася в ніч на 13 червня, у мешканців вулиці «позмивало» городи і затопило прибудинкові ділянки.
Мешканець будинків на вулиці Декабристів Микита розповів: «Сьогодні вода стояла у дворі аж до фундаменту будинку. Вже тисячу разів зверталися, ніхто нічого не робить. Сусіди уже перемурували бордюр, щоб не заливало гараж. Але ж вода все рівно підіймається, бо ще й машини їздять, ніхто ж знака не ставить. А водії ще й спеціально збільшують швидкість, щоб промити машину. І тим самим спричиняють ще більший потік води у двір».
Хоч власник гаража і стверджує, що торік таки приїздили з «Луцьккомунтрансу» і чистили стічну каналізацію, але це нічим не допомогло.



У ЖКП №7 запевняють, що зарадити у цій ситуації не можуть. Мовляв, вирішення проблеми – у компетенції КП «Луцькспецкомунтранс».
Зрештою, вдалося з’ясувати, що проблему вулиці Декабристів «переклали на плечі» головного інженера «Луцькспецкомунтрансу» Миколи Іващука, який займається питаннями житлової каналізації.
Іващук розповів, що торік він особисто приїздив на вулицю Декабристів і контролював прочистку водостічної каналізації. «Там стояла вода, ми почистили», - коментує ситуацію фахівець.
Щодо того факту, що намагання виправити ситуацію виявилися неефективними, головний інженер КП додав: тут частково винні і жителі мікрорайону.
«Приватний сектор підключився до наших дощоводів. Тримають свиней, а все вивели нам в дощову каналізацію і зливають побутові відходи туди. Ще й труби повивозили з приватного сектора. Як же ж ми будемо робити це все, я не знаю. Вам погано, а тому, що підключився, – йому добре», - розповідає Іващук.
З його слів, наразі «Луцькспецкомунтранс» виправити ситуацію не може. Іващук додав, що після злив до підприємства звертається маса лучан. «Ціле місто підтоплене. Ми навіть в неділю працюємо», - каже головний інженер.
Особливо напружена ситуація, зі слів Іващука, на омелянівському масиві. «Ви навіть уявити не можете, там будинки по перший поверх затоплює», - додав він.
Утім, спеціаліст пообіцяв, що вулицю Декабристів «поставлять на чергу», і там наведуть лад, як тільки з’явиться можливість.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
KrOT Показати IP 14 Червня 2012 12:31
Ха,на Даньшина подивіться і не такі калюжі!! Злвову каналізацію вчасно чичтити треба підприємству "Спецкомунтранс",або робити її реконструкцію.
Петро Показати IP 14 Червня 2012 13:03
Ви все ще не хочете фонтан в центрі міста, найдорожчий у Європі?))))))
KrOT Показати IP 14 Червня 2012 13:23
Тепер-ні. Це все тільки заробляння грошей для чиновників.Віктор Фьодоровіч розвів таку безпрєдєльщину
Петро Показати IP 14 Червня 2012 13:47
Ага! А на Стрілецькій - поворот до будинків 27, 29, 31, 33 минулого року "ВІДРЕКОНСТРУЮВАЛИ". Там калюжа була чуть не по коліно. Клали асфальт на перший сніг (ніби чекали спеціально). Перші ямки з"явилися через (!!!) 2 тижні! Тепер дно в калюжі рівне, а сама вона нікуди не ділася, навпаки - навіть виросла у площі - тепер щоби її оминути, потрібно йти по проїжджій частині. Вода там стоїть половину, а то й дві третини року і це при тому що в радіусі 3-х метрів від калюжі є аж ЧОТИРИ каналізаційні люки. ТРИ МЕТРИ!! НЕ МОЖНА БУЛО ВІДЛИВ ОРГАНІЗУВАТИ??? ІДІОТИЗМ! невже з чотирьох люків жоден не водовідлив?! той - що виходить на дорогу - 100% водовідлив. Отак і живем - галочку поставили, грошики освоїли.. тут на сайті бачив новину про включення прибудинкових територій цих будинків на план реконструкції 2012 року. ХМ. Так їх же минулого року "зробили")))) Чи може будуть класти другий шар - як за нормальними стандартами?)))) Також бачив дуже цікаву новину на одному з провідних українських інформаційних інтернет-ресурсів - в ній йшлося про виділення коштів на ліквідацію наслідків стихійного лиха - граду - який накоїв шкоди людям та ЗНИЩИВ 2 КІЛОМЕТРИ АСФАЛЬТНОГО ПОКРИТТЯ! бідні люди - як вони там? то ж то який град має бути щоб асфальт повивертати? )))))) посміявся від душі) Отак і живем - все добре, всі працюють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus