USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Молоді митці показали, як «живе» Луцьк. ФОТО

24 Серпня 2012 12:29
В арт-галереї «Луцьк» відкрилася виставка картин молодих художників «Місто живе». В експозиції представлено 28 робіт, які виконали 25 митців.

Відкриття виставки відбулося 24 серпня.

До слова, картини оцінювало журі. зокрема депутат Луцької міськради Анатолій Пархом’юк, директор Луцької художньої школи Іван Гаврилюк, директор Художнього музею Зоя Навроцька та викладач Волинського державного училища культури і мистецтв Софія Пасюк.

Як розповів Гаврилюк, журі не визначало переможців чи дипломантів виставки, а лишень нагородило грошовою премією роботи, які заслуговують уваги. Тому всі художники отримали від міського голови Миколи Романюка грамоти та кружки з промоційним логотипом міста, а 6 - ще й грошові кошти: між ними поділили 2 тисяч гривень.

Також директор художньої школи назвав експозицію ознакою того, що «Луцьк живе».








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Борис Павлив Показати IP 6 Листопада 2013 18:28
Когда просят не оскорблять людей это само собой понятно, но оскорблять чинушь, политиканов и чертополохов нормально, они для того и существуют, модераторы очнитесь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus