USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

МНСники перевірили «Промінь». Кажуть: є проблеми. ФОТО

4 Квітня 2012 10:33
Тактико-спеціальні навчання, в яких взяли участь 20 рятувальників, провели МНСники в кінотеатрі «Промінь». По закінченні ‒ керівництву установи вказали на недоліки, які необхідно усунути негайно.
Про це повідомляють у Центрі пропаганди МНС в області.
3 квітня у Луцькому кінотеатрі «Промінь», що на проспекті Президента Грушевського, провели тактико-спеціальні навчання, у яких взяли участь 20 рятувальників із самостійної державної пожежної частини №1, підпорядкованої державної пожежної частини №2 та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька, залучено 6 пожежних автомобілів.

За тактичним задумом навчань, пожежа трапилась на сцені кіноконцертної зали, і виникла загроза розповсюдження вогню та диму до глядацької зали.
На місці події був створений оперативний штаб, який здійснював керівництво ходом ліквідації пожежі.

Для забезпечення евакуації працівників та відвідувачів кінотеатру бійці МНС залучили пожежну автодрабину.
Встановивши пожежні автомобілі на найближчі гідранти, рятувальники в апаратах на стиснутому повітрі відпрацювали навички із гасіння пожежі всередині будівлі.

Друга ланка газодимозахисників під час розвідки виявила в залі «постраждалого». Людині одягли «саморятівник», підключений до захисного дихального апарату одного з рятувальників, винесли її надвір і передали медикам.

Начальник Територіального управління МНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук підсумував, що пожежно-рятувальні підрозділи із поставленими завданнями впорались.

Керівництву ж кінотеатру вказали на недоліки, які необхідно усунути негайно, зокрема вжити заходів для ремонту внутрішнього протипожежного водопроводу, створити на об’єкті з масовим перебуванням людей добровільну пожежну дружину для організації першочергових дій з гасіння можливої пожежі та евакуації відвідувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
))) Показати IP 4 Квітня 2012 10:44
Переживають, щоб доля цуму не спіткала.
Ємєля Показати IP 4 Квітня 2012 11:08
Та ото ж! Доля спіткає, а пожежники скажуть: "Ми попереджали!" Вогонь усередині понищить багато чого, і приміщення продадуть за безцінь, а МНСники як би ні при чому...
Оптиміст Показати IP 4 Квітня 2012 12:04
Коли попереджають погано і коли не попереджають також погано.... Одним словом ємєля...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus