USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

«Міні-Олімпійські ігри» в Луцьку: німці проти лучан. ФОТО

16 Березня 2013 10:51
Позмагатися у всіх видах спорту, в Луцьку гімназію №4 приїхали школярі з Німеччини в рамках проекту «Обмін школярами».

Про це пише офіційний сайт Луцької міської ради.

Так, із 12 по 19 березня у Луцьку німецькі та українські школярі реалізовують програму «Міні-Олімпійські ігри» в Україні. Оскільки Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького – школа сприяння здоров’ю, то вирішили й надалі працювати над програмами спортивної тематики.



Зокрема німецьких школярів приймають сім'ї учнів гімназії, які знайомлять гостей з українськими традиціями, звичаями, побутом Волині. У рамках програми німецькі учні відвідують уроки за розкладом українських учнів-господарів, спілкуються з учнями гімназії, активно проводять дозвілля, беручи участь у різного виду змаганнях і конкурсах. Адже кожен день програми – це день Олімпійського виду спорту: футбол, волейбол, баскетбол, теніс, плавання; протягом якого відбувається презентація виду спорту, відвідування уроків фізкультури, тренувальні ігри, зустрічі з відомими волинськими спортсменами та кращими учнями-спортсменами гімназії кандидатами в майстри спорту та майстрами спорту.



До закінчення терміну перебування німецьких школярів у гімназії запланували спільний святковий концерт, презентацію учнівських міні-проектів, захист і обговорення наступної програми зустрічі, обмін враженнями тощо.

Довідково:
Перебування німецьких школярів у Луцькій гімназії №4 імені Модеста Левицького стало уже доброю традицією. Проект «Обмін школярами» відбувається уже 5 рік із загальноосвітньою школою «Фріденсталь» Герфорда, Німеччина. Наразі у німецькій школі навчається 1200 учнів. Навчальний заклад здійснює обмін учнями з Францією, Англією, Польщею, Україною. За результатами щорічного рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів Німеччини, школу «Фріденсталь» визнано однією з 15 кращих у 2012 році. До послуг учнів у школі є чотири спортивні зали, три технічні класи, три кабінети дизайну тощо. Учні мають змогу вивчати такі іноземні мови: англійську, французьку, російську, турецьку та латинь.

У березні 2012 року учні з луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького у Німеччині працювали за програмою «Футбол. Євро – 2012». Протягом тижня учасники програми відвідали навчальний заклад, побували на екскурсіях у визначних місцях міста, тренувались перед відповідальним українсько-німецьким футбольним матчем. Їх старання були не марними. Із результатом 3:0 українські гімназисти перемогли своїх однолітків з Герфорда і вибороли «Міні-Кубок чемпіонів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus