USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Людям заважає «приватний» блок Чернецького. ОНОВЛЕНО

7 Листопада 2011 17:36
Мешканці будинків на проспекті Волі скаржаться, що депутат Луцької міськради від ВО «Свобода», власник закладу «Cherry» Олег Чернецький перекрив проїзд між будинками.
Своє обурення вони висловлювали 7 листопада під час особистого прийому громадян Луцьким міським головою Миколою Романюком, - про це пише В олинський інформаційний портал .

Мешканці будинків №7, 9 і 11, що на проспекті Волі, звернулися до Романюка із скаргою на Олега Чернецького, яки буцімто перекрив проїзд між будинками. Як вони розповіли, раніше він виправдовував це тим, що проводилися ремонтні роботи у клубі «Cherry».

Проте наразі вони завершені, а цементний блок так і лишився на тому ж місці. Мешканці вже зверталися до директора департаменту ЖКГ Луцької міськради Івана Кубіцького, аби той якось вирішив це питання. Однак головний господарник міста відповів, що нічого не може зробити, оскільки цей блок є приватною власністю, тому зачіпати його просто так не можна.

Іншої думки про це був Микола Романюк. Він під час прийому громадян відразу зателефонував Кубіцькому та сказав прибрати цементний блок ще до кінця дня.

На завершення мешканці будинків висловили прохання, аби таку поведінку депутата Луцькради Олега Чернецького розглянули ще й на засіданні комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Довідково:

До складу комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту Луцької міськради входить «свободівець» Святослав Боруцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Знаючий Показати IP 7 Листопада 2011 17:42
А заявники разом з Романюком не цікавились який термін потрбно для повного застигання бетону?
Лучано Показати IP 7 Листопада 2011 18:00
Ця мала архітектурна форма у Кубіцкого з кишені випала, коли той з бару Чернецького виходив по пяні.
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2011 18:26
А проблема в чому? Його приватна власність - от нехай і поставить біля ліжка! Хто сказав що на вулиці не можна чіпати загублену приватну власність яка знаходиться не на місці? Не забере - в смітник, бо інакше скаже що вкрали, а так - "кінці в воду".
хз Показати IP 7 Листопада 2011 21:16
і до чого тут Кубіцький? лиш би писати-маразм! у Чернецького все куплено і не забере він того блока бо в черрі потолок осипається коли мусоровози їздять через арку. не здивуюся коли виконком прийме рішення про узаконення тієї перешкоди.
Є до хз Показати IP 8 Листопада 2011 08:52
Єдина розумна людина!!!!!!!!!!!!! Прикро за журналістів, що пишуть й...ню!!!!!!
Вадиммммм Показати IP 8 Листопада 2011 09:40
Чому маразм? Чері його, знач грошей має кучу, значить він краде, значить він поганий, значить за нього потрібно говорити тільки погані речі :) Такі у нас люди :)
Ваня Показати IP 8 Листопада 2011 11:43
А ти видно такий самий злодюга.Скажи, хто може мати багато грошей і заробишви їх чесно?Гнобите людей це нас простий люд, крадете, не платите податків - ось ваше багатство. Але запамятайте слова пісні: " Дай попасть во власть
Вадиммммм до Ваня Показати IP 8 Листопада 2011 14:29
А ви страждаете, просидюючи свій час за кріслом свого ПК? І шукаєте на кого вилити свою злість, за те що у вас щось не склалося в житті? :) Не було б цих багатих людей, яких ви тут обливаєте..., було б наше рідне Місто... самі розумієте яке... тільки цим треба бути їм вдячними, а не сидіти і рахувати чужі КОШТИ! Жах
Ваня Показати IP 8 Листопада 2011 11:46
Не дописав "Дай Бог не попасть во власть, дай Бог богатим быть, но не красть".Бог палкою вас бити не буде,там єдина справедилвість відповісте по повній не ви, то ваші рідні.
КаЛьОк Показати IP 8 Листопада 2011 13:17
Що то за утопія???Ає така ще заповідь "Не суди..."Дивіться на себе правдоборці, Чернецького історія розсудить і Бог..Не нам тут бла бла. Щоб заробити гороші тра говорити мовою справ..
КаЛьОк Показати IP 8 Листопада 2011 13:22
Правда дивно одно - хто ходить ще в той свинарник "Черри". Зробили б краще там бібліотеку чи Червоний Хрест..От хто з допусувачів був в Черрі два рази??)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus