USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Люди терпіли каналізаційну «аромотерапію». ФОТО

28 Жовтня 2011 17:16
Мешканці вулиці Конякіна, 12а потерпають від неприємного запаху, який час від часу з’являється у під’їздах. Через несправну каналізацію «ароматна» рідина просочується у підвали та створює людям незручності.
Як розповів 28 жовтня мешканець будинку №12а, що на вулиці Конякіна, про цю проблему місцеві комунальники знають давно, адже мешканці скаржаться часто.

«Два місяці гарячої води не було. Все обіцяли поміняти трубу. Днями приїхало телебачення дізнатись про нашу проблему, то з ЖЕКу прийшли вже наступного дня, розкопали, дістали стару каналізаційну трубу і поставили нову», – розповів чоловік.

За його словами, сморід у під’їздах після цього зник, проте чи надовго – місцеві мешканці не знають. Кажуть – треба негайно почистити каналізацію.
За словами головного інженера ЖКП №11 Валентина Ярмолюка, неприємний запах, на який скаржаться місцеві мешканці, дійсно спричинила забита зовнішня каналізація.
Він розповів, що жителі перших поверхів, побоюючись, щоб через унітази у їхніх квартирах не потекли каналізаційні стоки, йдуть у під’їзди і у каналізаційних трубах вивільняють отвори, які повинні бути закритими.
«В цьому сенсі я розумію людей. Але тоді воно тече у підвал», – говорить він.
«Працівники «Луцькводоканалу» почистили каналізацію, яка спричинила цю ситуацію», – додав він.
Ярмолюк запевнив: жеківці справно відкачують воду з підвалів, коли виникає така потреба. Проте, як позбавити людей давньої проблеми, не сказав. Мовляв причину несправностей треба ще ретельно пошукати.
Між тим Ярмолюк наголосив, що люди повинні розуміти – каналізацію забивають вони самі.
«Ми часом дістаємо і ганчірки, і труси з каналізації. І лушпайки викидають. Ну, чому не можна це викинути у смітник?» – бідкається він.

На фото – місце, де днями замінили каналізаційну трубу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
слесар Показати IP 28 Жовтня 2011 19:04
а де фотки підвалу.
Пекар-аптекар до слесар Показати IP 28 Жовтня 2011 20:02
А де запах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus