USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Люди бояться ночувати в обваленій 5-поверхівці. ВІДЕО

1 Липня 2012 11:35
Із панічним страхом повертаються додому та лягають спати мешканці луцької 5-поверхівки, яка зазнала руйнації. Фундамент споруди уже 15 років потрісканий, плити між поверхами просіли, цегла падає просто на асфальт.
Про це повідомляє телеканал ICTV.
Бідолахи стверджують, що в такому стані споруда була уже на 5-й рік після здачі в експлуатацію. Після червневої трагедії у Луцьку, коли упав цілий під’їзд 5-поверхівки і загинуло двоє людей, мешканці вимагають визнати їхній будинок аварійним і негайно почати його порятунок.
«Після того, що сталося на Рівненській, ми дуже переживаємо, тим більше, якщо дивитися на будинок, як потріскали стіни, а в підвалі з’їхали панелі, а декілька днів назад все затопило водою, все повимивало, і той будинок висів, то страх, в нас був панічний страх лягати спати», - розповідає мешканка будинку Людмила Тарнавська.
Тріщини у будинку нашвидкоруч укріпили ще 15 років тому, нарікають люди, але це не допомогло.
«Вони весь час приїжджали, дивилися, і сказали, що зараз немає фондів, і немає за що допомагати в ремонті цього будинку», - розповідає мешканка будинку Юлія Бєла.
Оббивати пороги ЖЕКів та кабінетів міських господарників люди вже втомилися. Та після останньої трагедії взялися за чиновників із потрійним завзяттям. Але спеціальна комісія після обстеження будинку заявила: загрози руйнування багатоповерхівки немає, мовляв, потрібно укріпити всього декілька плит.
«Небезпеки обрушення будинку, як нам сказали експерти і проектанти, які виїжджали на місце, немає, є небезпека обрушення 2-х плит, перекриття між підвалом і першим поверхом», - розповідає начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.
Як ремонтувати будівлю – мають визначити експерти. А поки у підвалі поставили підпорки під бетонні плити. Та ця споруда не єдина, що викликає занепокоєння людей. Отож, після обвалу на вулиці Рівненській в Луцьку почали перевіряти всі потріскані багатоповерхівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
До Автора Показати IP 1 Липня 2012 13:27
Передив1ться будь ласка в1део 1 перечитайте Ваш текст))) Не 5-ти а 9-поверх1вки!!!
дідо Показати IP 1 Липня 2012 14:14
Нехай виселяються та шукають собі нове житло. Чекають та вижебрують ХАЛЯВНІ квартири?
;) Показати IP 1 Липня 2012 16:17
Дідо, а ти би хотів жити у тому будинку в сусідньому під*їзді ? дуже сумніваюсь.
House Показати IP 1 Липня 2012 17:45
Таких будівель в Україні...!!! То чого ICTV до Луцька вчепилися?
D Показати IP 1 Липня 2012 21:18
Халяво прийди!
Автору Показати IP 2 Липня 2012 10:18
ВИПРАВІТЬ ВЖЕ ВКІНЦІ КІНЦІВ ЗАГОЛОВОК!!!!!!!!! ВІДЕО ПОДИВІТЬСЯ!!!!!! ЯКОЇ ОБВАЛЕНОЇ 5-ТИ ПОВЕРХІВКИ??????????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus