USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцький виконком змінив дні засідань з четвергів на середи

6 Вересня 2012 18:04
З жовтня засідання виконавчого комітету Луцької міськради відбуватимуться не щопершого і щотретього четвергів місяця як було дотепер, а кожної першої й третьої середи місяця.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому під час чергового засідання 6 вересня.

Зумовлена ця зміна особливостями накопичення питань, ухвалення рішень щодо яких ‒ у компетенції виконавчого комітету, ‒ пояснив заступник міського голови Юрій Вербич.

Власне, ця зміна – одна з багатьох передбачених рішенням «Про регламент роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Луцької міської ради у новій редакції».

Так, ще одна зміна стосується розповсюдження проектів порядку денного, проектів рішень і матеріалів засідань виконкому. Відтепер ці документи надсилатимуть членам виконкому і депутатам на їхню вимогу електронною поштою.

Крім того, фахівці загального відділу Луцької міськради протягом п’яти робочих днів з дня засідання виконкому публікуватимуть на офіційному сайті Луцької міської ради електронні версії рішень виконкому, а також протягом 5 робочих днів з дня реєстрації ‒ розпорядження міського голови. Слід зауважити, що раніше, попри відсутність у регламенті роботи виконкому цієї норми, фактично цю роботу фахівці міськради виконували.

У новій редакції регламенту роботи виконкому визначено також особливості проведення особистого прийому міського голови. Так, проводитиметься він тільки за попереднім записом та за умови розгляду питання, яке ставить громадянин, заступниками міського голови, відповідно до розподілу обов’язків.

Документом передбачено, що попередній запис на особистий прийом до міського голови або його заступників проводить начальник відділу звернень громадян з понеділка по четвер, відбувається запис на підставі письмового звернення. Запис громадян на особистий прийом закінчується за 2 робочі дні до дати прийому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 7 Вересня 2012 10:46
А как же "От перемены мест слагаемых..." Больше верю в основные правила арифметики. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus