USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцьким дітям - львівські смітники. ФОТО

9 Грудня 2011 12:18
Двадцять нових контейнерів для побутових відходів придбали для освітніх закладів Луцька за кошти міського бюджету. Кажуть, тепер біля шкіл і дитсадків поменшає сміття.

Про це 9 грудня розповів начальник відділу екології Луцької міської ради Борис Сорока.

З його слів, з метою поліпшення санітарного стану біля освітніх закладів міста із бюджету виділили 60 тисяч гривень для заміни сміттєвих контейнерів. Мовляв, старі вийшли з ладу.

«У деяких повідлітали кришки та колеса. Деякі поржавіли. Тому ми ставимо нові контейнери. Думаю, тепер сміття біля освітніх закладів поменшає», - зауважив посадовець.

Як стверджує Сорока, вартість одного контейнера - 3 тисячі гривень. Закупляли їх на Львівщині, бо на Волині таких не виготовляють.

Також він повідомив, що оновлення «смітників» дуже важливе через зростання кількості побутових відходів. Мовляв, у 2010 році із міста вивезли 545 тисяч тон сміття. У 2011 очікують значне зростання цього показника. «Тому цьогоріч ми встановили 131 контейнер по місту, а сьогодні ще додамо 20», - розповів Сорока.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк подякував екологам за допомогу. Він сказав, що задоволений таким подарунком для освітніх закладів Луцька.
Водночас Гребенюк сподівається на чимшвидше оновлення контейнерів біля всіх шкіл і дитсадків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
правдоруб Показати IP 12 Грудня 2011 10:07
сорока кишшшшшшш,,,,,
Наталі Показати IP 15 Грудня 2011 14:06
Господи, ну скільки цей дідуган буде ще працювати? Він же все робить руками своїх підлеглих, а сам тільки з бумажки доклади читає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus