USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Луцькрада обдурила Євромайдан? ДОКУМЕНТ

27 Листопада 2013 17:58
Абзац про імпічмент Президента зник з додатку «євроінтеграційного» рішення Луцької міської ради.
Журналіст ВолиньPostа пише, що з документу видалили абзац, який стосувався політичних репресій, імпічменту Президента та персональних санкцій проти вищого керівництва України.
«У разі відмови Президента припинити політичні репресії, звільнити Юлію Тимошенко, виконати свої конституційні обов’язки та непідписання Угоди, домагатися імпічменту президенту Януковичу за державну зраду, зрив підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом та закликати демократичні країни світу негайно застосувати персональні санкції проти Януковича та представників його корумпованого режиму», - йдеться в тексті резолюції народного віча у Луцьку, прийнятої 24 листопада.




У додатку до рішення Луцької міськради цієї частини тексту немає. Як стверджує журналіст, зранку у понеділок у проекті рішення цей абзац ще був. Проте у тексті, який роздали депутатам перед початком сесії, він зник.




Журналіст припускає, що це відбулося в результаті політичних торгів для того, щоб «євроінтеграційне» рішення підтримала фракція Партії регіонів у міській раді.
Нагадаємо, 25 листопада 2013 року під час позачергової сесії, міська рада одностайно ухвалила рішення, підтримати євроінтеграційний курс України і резолюцію народного віче, яке відбулося напередодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
...... Показати IP 27 Листопада 2013 18:39
Наперсточники ?
Лучанин Показати IP 27 Листопада 2013 21:11
Якби не зникло було б цікавіше це маски-шоу дивитися. За грати за державну зраду вони ж не хочуть. "відновити курс на європейську інтеграцію" - насмішило. Дійсно всі дибіли? Хто цей курс міняв? Де це записано в рішенні Уряду? Деякі вже стали прозрівати що мерзнуть за нізащо, по своїй власній тупості. Деякі ще бояться признатися самим собі. Нічого, після часу "Ч" стане ще цікавіше. Да, канали скоро оприлюднять хто більше всіх ратував за європейську інтеграцію. Позорисько, а не "Батьківщина", комуністи і то проголосували...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus