USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцькій міліції від мерії треба гроші та камери

5 Грудня 2012 16:57
У Луцьку затвердили Програму забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2013-2015 роки, яка зробить громадян обачнішими.

Про це йшлося 5 грудня під час засідання виконавчого комітету.

Зі слів начальника міліції громадської безпеки Луцького міськвідділу УМВС України, підполковника міліції Володимира Солоненка, у програмі є два ключові пункти. Так, в документі йдеться про забезпечення фінансуванням з міської казни 8 дільничних пунктів міліції. Мовляв, переважна більшість громадян за допомогою звертаються саме туди.

«І основна проблема - це встановлення систем відеонагляду... Це сприятиме підтримці громадського порядку в місті», - розповів він.

Щоправда, згодом Солоненко розказав, що відповідно до чинного законодавства невідомо, чи відео з камер стеження є доказом у суді. «Це питання не розглянуто і не досліджено. Але знаючи, що є відеонагляд громадяни будуть значно обачніші», - додав посадовець.

Підтримав ідею встановлення камер і міський голова Микола Романюк. Мовляв, можливо, нарешті перестануть красти каналізаційні люки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ґрыцько Показати IP 5 Грудня 2012 17:03
Пидтрымаю! Кожномю люку по персональний выдиокамере!
Чеширский Кот до Ґрыцько Показати IP 5 Грудня 2012 17:26
Точно. Может дешевле будет новые люки с противовзломной системой купить?
ромко до Ґрыцько Показати IP 5 Грудня 2012 17:53
а також до кожного люка -чип виведений на ком в чергови частини
Елехторат Показати IP 5 Грудня 2012 21:16
Ну,так нехай Калян позбирає вебки з виборчих дільниць(толку-то з них).
XXX Показати IP 1 Січня 2013 14:35
пане мер не бавтеся в поліцая бо завершите як ваш попередник на чергових виборах як вже так кортить поставте відеонагляд в себе в туалеті або у маєтках мафіозі з котрими постійно співпрацюєте краще віддайте гроші на озеленення!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus