USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцьк відсвяткував вуличне «автошоу». ФОТО

3 Жовтня 2011 10:44
Традиційне свято «Авто-Луцьк 2011» відбулося 2 жовтня в обласному центрі - з ранку на проспекті Волі представлене різноманіття автомобілів, спортивних мотоциклів, а дорога була розділена на сектори, які служили трасами для картів, велосипедів та радіокерованих моделей.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.
Упродовж дня тривали конкурси малюнку на асфальті «Авто моєї мрії» – тут усім охочим дітям видавали кольорові крейди, щоб кожен з них міг мовою малюнку повідати про яку автівку мріє; на знання Правил Дорожнього Руху – тут бувалі водії згадують час, коли ще юними і недосвідченими здавали екзамен для отримання своїх перших прав; на надання першої медичної допомоги потерпілим при ДТП; на визначення кращої служби таксі (караоке, заміна колеса, виконання автофігур).

На майдані біля Волинського національного університету імені Лесі Українки, що на проспекті Волі, відбулася також презентація радіокерованих моделей і змагання «Веселий велосипедист».

Біля пам’ятника Т.Г.Шевченку проводили виступи юних картингістів.


У програмі свята – показові виступи школи-студії «Формула здоров’я», шоу «МНС – Швидка допомога» та багато інших цікавих заходів.

Наприкінці акції біля входу в Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки відбувся святковий концерт, у програмі якого – концерт духового оркестру, караоке таксистів, виступи музичних гуртів та окремих виконавців, дискотека.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2011 12:05
А хто мав би по задуму організаторів прибрирати купи розбитого скла після шоу МНС )) ?? Європа - село як було так ним і залишилось - на жаль...
Андрий Показати IP 3 Жовтня 2011 14:26
Все було так,як і в тому році,але у 2 рази гірше:(Не було "Раллі Надія".Було мало машин і багато маленьких дітей.Хіба це авто-шоу???Краще б наша влада відродила "Проспект розваг".Толку б було набагато більше...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus